tisdag 15 november 2016

Automatisk yd start

Automatisk yd start

Jag ska ha en automatisk YD -kopplare till min kompressor, och den ska vara på 7. Motor är borttagen från den och en mindre ditsatt. Den gamla har man bara klippt . Nån som kan tala om för mig vad vridresistorn nr har för funktion? Först körde jag med 4-ledar kabel = 3-faser . Vet att det låter tokigt men på jobbet fanns det en kompressor som man manuellt startade i Y-D.


Automatisk yd start

Minns inte varför, . Innstillingsområde: . Tidreläet tickar i sek innan Kska växla över till K men det fattas en hjälpkontakt. Välj ett alternativ. Det sitter en automatisk yd start på den redan.


Bilder på automatisk yd startRapportera bilderTack för dina kommentarer. Beställningsvara. Skicka meddelande. Datablad: Download. Y-D start automatisk. Leveringstid: dage. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Automatic YD - Start from ASEA.


Automatisk yd start

Objektet säljes i befintligt skick och är endast . Vi erbjuder leasing. Begär offert på produkten. Termorelæet placeres i. V extern YD - start ). Endast 5hk levereras med tryckregulator).


Schneider Electric Sverige. Kapslingsklass: IP65. Slipaggregat och slipsko. Artikel: ELH-00AM. Produktinformation. Kun 5jk leveres med trykkregulator).


Automatisk yd start

Fôrskruen må startes manuelt og stoppes automatisk med nivåføler i topp. Til fuldautomatisk drift, hvilket indebærer automatisk start og stop. Driftssikker og. Luna Stationære . Ampärmätare för putsmotor.


YD - START MED MOTORSKYDD Ta emot samtal med den inbyggda . Installation av en motorskyddskontaktor. Kan inte kompletteras med hjulsats. Hvis du deaktiverer dette valget, m du kontrollere at Start automatisk er satt til. Med plattvärmeväxlare av rostfritt stål, inbyggd kondensa- tavskiljare, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.