måndag 2 april 2018

Åskskydd dator

Åskskydd dator

Med hjälp av ett åskskydd skyddar du din dator , tv-apparat, ljudanläggning och telefon mot åskans blixtnedslag. Köp Överspänningsskydd online på kjell. Ta del av våra tips på hur du skyddar . I datorn kan moderkort, nätdel, styrkretsar till hårddisken och minnen också behöva kasseras.


Åskskydd dator

Nätverkskopplade datorer kan drabbas extra hårt . Här i Sverige åskar det runt 5-20. Som standard visas varken . Däremot är det vanligare att blixten orsakar skador i hemelektroniken. Nu behöver du inte oroa dig över din elektroniska utrustning som dator , spelkonsol,.


Ett överspänningsskydd eller åskskydd skyddar effektivt elektrisk och . Dra ur kontakter till TV, stereo, telefon, antennkablar samt kablarna till datorn. Jag funderar nu på hur bra denna är som åskskydd på sin dator och modem. Klarar den bara spänningsfall och toppar som tex en blixt kan . För ett år sen brände min kompis syn sprillans nya dator när blixten slog ner i modemet och gick hela vägen in till datorn. Ett åskskydd skall för att ge bästa möjliga skydd vara fast installerat.


Åskskydd dator

Det är viktigt att skydden jordas ordentligt. Drar du ur kontakterna till din TV eller dator när det åskar? Då är överspänningsskydd något för dej!


Dra också ur el-, tele- och antennkablar. Visste du att din dator , TV och modem är . Du bestämmer själv hur din dator hanterar kakor genom inställningarna i din webbläsare. Elmiljösystem och åskskydd.


Åskskydd dator

Använd hemma till dator. Kör självtest då och då för att se om . APC åskskydd , Perfekt för att skydda din dator från åskans härjningar. Ta inga chanser - köp ett åskskydd ! Skyddar teven eller datorn. Mericon säljer och marknadsför strömfördelningsprodukter, åskskydd och.


Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på din dator och . Datorutrustning. Ett bra åskskydd skyddar byggnaden i tre steg. Skador på elektronisk utrustning, t ex TV, DVD och dator , som inte kan . Så här skyddar du din utrustning vid åska. Det billigaste och absolut.


Bredband via fiber påverkas däremot inte av åska. Min stationära dator har tidigt låtit som en tjutande siren och då visade det sig att. Har du tagit till . Sedan jag köpt åskskydd (transientskydd) till den mesta elektroniken så har . Monitor, dator och läsplatta.


För att skydda sin dator mot åska kan man köpa så kallade överspänningsskydd för ett par hundralappar. Men de billiga skydden är i princip värdelösa och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.