torsdag 24 november 2016

Kylbox test

En kylbox som kopplas till bilens cigarettuttag håller picknicken kall under bilresan. Hur mycket bör en kylbox kosta? Köp kylbox med självförtroende. Innehåll på den här sidan.


Grillsäsongen och sommaren står runt hörnet! Med en elektrisk kylbox hålls temperaturen nere på känsliga matvaror.

Vi har testat 10. De bästa elektriska kylboxarna i jämförelse. Minikylskåpet för bil, lastbil och hem.


Denna kylbox från Carwise har även vunnit bäst i test , testerna gjordes av testfakta. Boxen fick ett betyg på hela av 10! Kylboxen som kom på andra plats var . De redovisar heller inte . Bäst i test : Jula Kayoba Kylväska. För sommarens alla uteaktiviteter är en bra .

En termoelektrisk kylbox kyler ned till cirka °C under omgivande temperatur. En kompressordriven kylbox kan däremot kyla ned till 15 . Portabel kyl- och frysbox för bilen, båten, husvagnen eller lastbilen! Evercools -liters kylbox är utrustad med en kompressor som kyler ända ner till -°C . Kyler ner tills 15°C under omgivningstemperatur. Idag är det vanligare med eldrivna kylboxar med inbyggd kompressor.


Vill du ta med mycket mat på färden väljer du en kylbox med stor volym och kör du bil är 12V . Produkttyp: Kylväskor. Dimension: LxBxH 390x280x4mm. Nordiskcampingutrustning.


Du hittar kylboxar i flera olika storlekar, både för el och gasol. Finns det en kylbox som även kan värma? Det finns många anledningar till att skaffa sig en kylbox innan semestern.


Här är de som funkar och de du ska undvika. Och det finns bra alternativ. Quiz : Förstår du vad mekanikern säger?


Ibland kan man . Men är du på jakt efter en kylbox som du kan använda på tre olika driftsystem, ja då är Sunwind den bästa lösningen.

KYLBOX TBISOTHERM. Test Robotdammsugare . Energisnåla kylboxar och kylväskor med olika kapacitet i flera prisklasser. Från enklare eldrivna kylväskor för bagagen eller stranden, . En elektrisk kjøleboks er en favoritt i bilen på lange turer. Men ikke alle boksene kjøler maten eller klarer å holde på . Komfort och bekvämlighet är viktigt under semestern.


Det inkluderar kall dryck och fräscha råvaror till grillen. This physical evidence could be compared to materials. När du jämför Waeco Top kylare, bör du informera dig själv i förväg i ett Waeco kylbox Top test om produkten.


Dessa finns på internet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.