tisdag 29 november 2016

Motstånd färgkod kalkylator

Hitta värdet och toleransen för en resistor med eller streck med vår kalkylator för resistorers färgkoder eller ladda ned vår PDF med färgkoder för referens! Applikationen är en lättanvänd färgkalkylator för att beräkna motståndet hos ett motstånd. Det ligger i sakens natur, eller hur? Färgkod för resistanser.


Automatisk kalkylator. Länk till script för motstånd med 3-ringar. Välj rätt färg för varje ring i droppdownlisten och avläs resultatet. Motstånd med fyra ringar.


Bestämma värdet på ett motstånd , känna till dess färg. Du kan klicka på bandet i färgbordet för att välja en färg för det bandet. Kalkylatorn räknar ut spänningsfallet från spänningskälla till apparat och tillbaka. Spänningsfallskalkylator. Watt: Volt: (Effektiv-värde).


Skriv bara in färgerna för att få de slutliga värdena. Likströmsmotorns. Programvaru villkor: motstånd kalkylator motstånd färg band motstånd färg motstånd färgkod motstånd färgkoder licens: freeware plattform: . Det finns ett motstånd färgkod kalkylator , resistans, kapacitans och power- beräkning och mer.


Uppgifter om beräkningar kan sparas eller . Det innehåller också motstånd färgkod kalkylator app tillsammans med nästan alla transistorer och dioder serien specifications. De flesta elektroniska enheter använder motstånd. För att använda . Hur man använder kalkylatorn för färgkod för motstånd - Vänligen välj antal band färger först. Välj bandets färg genom att klicka på motsvarande ruta i . När jag öppnade locket hittade jag ett bränt motstånd.


Genom att använda denna motstånd kalkylatorn är det mycket enkelt att bestämma färg koden för ett motstånd som grundar sig på motståndet värde. Projectorcentral Projektorinformation. Bläddra till relaterade länkar och titta på Parallellt motstånd kalkylatorn. Interaktiv Fysik Kalkylator Mina Läxor Mitt Schema Måttkonverterare M ttkonverterare.


Leta upp ett motstånd klipploss junket kolla färgkod. Användningsfrekvens: 1. Kvalitet: Bli den första att rösta. Referens: MatteoT . Idag har vi slingat en utväxt och längderna har fått en lite kallare färg än innan. Höger: DTM06-2S-EPplugg med gjutet 1Ohm motstånd. Vi märker signaltrådens färg så att den kan gifta sig med lämplig DTM-kontakt på ledningsnätet.


Vi gjorde en mottryck Lambda- kalkylator som visar hur lambda- avläsningen är . Vi använde sju olika färger för att markera följande koder: mörkblå för kunskapsområde. Nu används även. Att allt är så digitalt.


Jag menar nätet kan ju också ligga nere och det är ju skitjobbigt. CALCU - är en praktisk kalkylator för varje dagberäkningar. VÄRME Vattenvärmning Värmetråd Kanthal.


Maskinerna är utrustade med en specifik inrättad kalkylator för maskinens funktionalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.