tisdag 6 december 2016

Airbag motstånd mercedes

Tänk på att vid flerstegs- airbags behövs ett motstånd per kontakt. Installationsanvisning . Glöm inte att koppla ur bilens batteri innan du monterar bort airbagen och installerar . Välj ett alternativ, 2. Airbagmotstånd mängd. EJ till stolar och sidoairbags. Passar airbagkontakter till både förare och passagerarsidan till samtliga bilmodeller. På tal om kontakter så ryktades det då om . Info: Antal: st.


Motstånd till airbaglampa. Mercedes Vito Air-Bag Bilar. Utan att vi måste köpa en ny bilbarnstol som är mercedes orginal som. Pin Type Bypass Resistors. Kan någon vänlig själ länka till ett motstånd som fungerar eller ange.


ALDRIG lita på en bara urkopplad airbag. Hur i h-vete kan de . Vore väl klipskare att ersätta airbagen med ett motstånd (finns hos din stjärnmärkte handlare) och så nolla felkoden. Sen funkar det precis som det skall på . Pluggen är egentligen ett motstånd som kopplas till kablarna till airbagen. Dock kan varningslmapna för airbag. Därefter är den urkopplad.


Jeg vil få feilmelding dersom bare airbag er koblet til, men jeg mener å ha sett at det går an å lure den med en motstand i pluggene til . Volkswagen high Up! Det kan bero på. Har monterat en original M-tech II ratt i M3an, modellen utan airbag och nu behöver jag släcka lampan med ett motstånd.


AIRBAG SLEPERING Lagernummer . Företaget som är baserat i Holland hade då en . Koppla ur airbag - postad i Off Topic: Vår älskade Felicia, som för evigt somnade in i. Utan den enda lösningen är att köpa en mercedes barnstol med en sändare i. Felaktig sensormatta airbag. Svårighetsgrad: 3. Med ett inkopplat. Legg tilVis mer. Senaste, Äldst, Billigast, Dyrast. T CDI STV 5DR SØLVMET.


Hjälp med råd - airbag i dörr Allmän diskussion och frågor. Om fordonet är utrustad med 2-stegs airbag behövs ytterligare motstånd. Så lyser ju airbags lampan.


Man ska koppla på ett motstånd i kontaktstycket som är under stolen vad jag vet. Vet dock inte hur . Sök bland tiotusentals bilar till salu! Alla bilmärken och alla modeller, både nya och begagnade. Når kontrollampen PASSENGER AIR BAG OFF er av, er kollisjonsputen for . Ohm motstand i pluggen som kommer ut av gulvet.


VARMEAPPARAT MOTSTAND Lagernummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.