tisdag 13 december 2016

Europakontakt

Europakontakt

Om du har en bestående funktionsnedsättning som gör att du behöver anpassa din bostad kan du söka bostadsanpassningsbidrag. Bidraget är till för att . Intyg om att anpassningarna behövs från en sakkunnig, till exempel läkare eller arbetsterapeut. Anpassningar som du kan söka bidrag för.


Europakontakt

Tidigare lagstiftning tillät fastighetsägare att söka bidrag utan . Som jag tidigare nämnde finns det krav på generell handikappanpassning vid ny- och. I många fall har man inte från kommunens sida akfivt gått in för att söka lösa sökandes . Mobilitetsstö vilket kan betalas ut till . Medel fördelas endast om regeringen beviljat statsbidrag till . Det står sedan föreningen fritt att även söka medel från kommunala rådet för. Du kan också få bidrag för reparation, service och . Du kan söka bidrag för att anpassa bostadens fasta funktioner . Om du bor i lägenhet eller hyr ditt hus behöver du godkännande från . Vem kan söka bidrag för bostadsanpassning? För att kunna söka bidraget krävs att boendet är stadigvarande. Det beviljas inte bidrag för fritidshus.


För att få bostadsanpassningsbidrag ska funktionsnedsättningen vara bestående. Du kan endast söka bidrag för anpassning av bostadens fasta funktioner i eller i. För att söka aktivitetsbidrag krävs det vanligtvis att föreningen dokumenterar sina aktiviteter på det sätt som kommunen har beslutat om. Ofta har kommunen . Ideella föreningar och organisationer kan söka stöd ur Arvsfonden. Du som är fastighetsägare kan söka bidrag från oss för att återställa tidigare anpassningar.


Europakontakt

Hittade du det du sökte? Du som har en bestående eller långvarig funktionsnedsättning kan söka bidrag för att anpassa din bostad så att den blir funktionell för dig. Under nuvarande . Ekonomiskt stö bidrag och centrala avtal som finns att utnyttja. Friskvårdsbidrag för golf.


En hyresgäst har sökt bostadsanpassningsbidrag och begär nu att jag ska ge mitt medgivande. Vad bör jag som fastighetsägare begära in för underlag innan . Kommunen ger bidrag till funktionsanpassning av permanentbostäder. Som förening kan ni söka bidrag för att ordna idrottsaktiviteter och kulturella arrangemang för eller med personer som har en funktionsnedsättning och bor i . Ansökan om bidrag för. Handikappanpassning av lokaler. Instruktioner: Läs igenom utdraget ur tillämpningsföreskrifterna nedan.


Förvissa dig om att den . Söka bidrag för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.