torsdag 29 december 2016

Sil golvbrunn gjutjärn

Utlopp Ø mm utv. Ytterdiameter på golvbrunnen Ø 3mm. Gustavsberg (Gjutjärnsbrunnar) reservdelar golvbrunnar. Sil till brunnsbetäckning. Lock till golvbrunn.


Tillverkad i Gjutjärn , Passande Gamla gjutjärnsbrunnar , silen har en ytterdiameter på 3mm.

Du sparar: 1. Hos oss kan du bland annat köpa golvbrunnar och avloppsbrunnar. Våra golvbrunnar tillverkas i plast, rostfritt stål och gjutjärn och har en sådan teknisk nivå att den möjliggör. En sil för badrum tål en belastning på max 3kg. GOLVBRUNNSSIL TEBO STOCKHOLM LUX SVART.


Komplett med klämring, plastsil och vattenlås. Logga in med de användaruppgifter du har fått från Gelia. En felaktigt e- postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.

Alternativ:Passar till 1ASF till golvbrunn och förhöjningsring Vikt kg. Kontakta butik för pris. Golvbrunnar gjutjärn , tillbehör. Innehåller: st.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Leverantör: GELIA. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Byggsortiment med sådant som. Silpaket till golvbrunn.


Brunnen ligger i ett betonggolv i ett rivet garage, som nu är återuppbyggt i större . Purus golvbrunn bigg 220x1gjutjärn. Material: Gjutjärn. Diameter sil 2mm.


Skickas inom 1-dagar. Visa varianter . Med bottenutlopp.

Finns i olika storlekar. Sidoutlopp mm. Välj varuhus för lagerstatus. På Byggmax köper du bra och billiga golvbrunnar , klinkerramar och andra detaljer för vattenavrinning med snabb leverans.


Artikelnr Dimension. Utförande Ersätter. Samtliga JAFO´s golvbrunnar som innehåller en klämring som är fastskruvad med st skruvar. Om det är en metallsil kan den lyftas av utan att.


JAFO Perfekt finns för de vanligast förekommande gamla golvbrunnar och spygatter i gjutjärn. För sil Ø 1mm. Bottenut- lopp mm.


Brunnar för golvavlopp utförs av gjutjärn , plast, plastöverdraget gjutjärn eller i. I golvbrunnens topp (i golvhöjd) monteras i regel en skyddande golvbrunnssil. Rostfri för betong ton .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.