måndag 13 mars 2017

El båtmotor inombordare

Vi erbjuder kompletta el -drivna motorpaket. Här hittar du din nästa elmotor till båten. Välkommen till Electro Mobile! Använder man en hybridlösning med bensingenerator bör det gå att minska, men då går ju lite av det attraktiva med el förlorat.


Detta baseras på förluster samt tester med likadana båtar utrustade med el respektive diesel.

Gällande hur länge då? Det beror helt på hur stor batteribank vi . Motorn kallas Deep Blue 80i, där är en ungefärlig motorstyrka i hästkrafter och i står för inombordare , i just den här båten med propellerdrift . Torqeedo Deep Blue – ny eldriven inombordare. Bytte från diesel till el – gav sig ut på långtur!


Var det svårt och dyrt att installera? Det var inte svårt för mig eftersom jag lät en fackman .

Pris för en båtmotor som drivs med el. När vindkraften i seglen tryter, hjälper strömmen till. Göteborgsföretaget OZ Marine har utvecklat en elektrisk inombordare för fritidsbåtar. Mätinstrument för el är billiga och man kan förutsätta att den som tagit steget att läsa en sådan här bok även skaffar ett.


Här beskrivs lite om hur de används men. Den internationella trenden är tydlig med allt färre inombordare och allt. De marknader som ökar starkast för inombordsmotorer drivna av el är . Alla system från GreenStar Marine levereras med moderna Litiumjonbatterier i uppsättningar med 24–V för inombordare och 4V för . Här har vi samlat tips på hur du förbereder din inombordare för vintern. Spraya elkontakterna i motorn samt instrumenten med kontaktspray.


Mest sålda motorn med optimal konstruktion för att få längre hållbarhet. Upptäck fördelarna med en elektrisk båtmotor för Minnkota. Den färdiga prototypen innehåller unika lösningar som gör driften med el billigare än konventionell drift. Elmotorn har en mycket hög.


Kg CO2-ekvivalenter). Glöm slabb med dyr bensin och diesel, osande avgaser och öronbedövande buller.

Gör som Christer Andersson och njut av naturen i en . El -utombordare för fritidsbåtar blir allt fler. Båtägare som vill köpa ny båtmotor. Elpremie även för inombordare. Informationskampanj, premie. Med en elektrisk inombordare från Greenstar Marine har du ett komplett, kraftfullt.


Installationstillbehör. Olja - QuicksilverII. Verado = Kompressor med el reglage. CMS = Konventionell upphängning. Efter ett par sköna dagar på en ö är det inte alldeles ovanligt att batteriet har laddat ur.


Vi kan ge dig starthjälp eller bogsera dig till närmaste. Handla med Klarna checkout hos oss! Mercury FEL är en elstartad motor med fjärreglage och lång rigg. Detta är den minsta motorn för montering på mindre styrpulpetbåtar.


I priset ingår en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.