fredag 3 mars 2017

Elektronikkomponenter gävle

Elektronikkomponenter gävle

Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Elektrisk länspump med kompakt och låg profil för trånga kölsvin eller utrymme nedanför motorn. Har en inbyggd elektronisk nivåvakt utan rörliga delar vilket gör. För automatisk utpumpning av länsvatten installera en nivåströmbrytare tillsammans med din elektriska länspump.


Bygger på digital fältavkänningsteknik, helt tät . Kompakt och låg profil för trånga kölsvin eller utrymme nedanför motorn. Du kan välja mellan vertikal eller horisontell montering av utloppet. Inbyggd elektronisk . Länspumpar med orginalkvalitet. Passar alla länspumpar som kräver extern nivåvakt.


Levereras med skyddskåpa och . Automatisk länspump med nivåvakt och anslutning. Denna produkt har sålts. Solcellsdriven länspump med nivåvakt som känner av vattennivån och pumpar automatiskt ut vattnet ur båten. Perfekt för små motorbåtar, enkel att montera!


Nivåvakt länspump. BILGE MATE LÄNSPUMP 12V. Alternativt finns . V med antingen inbyggd elektronisk nivåvakt eller separat sådan. Slanganslutning Ø mm, rak. Jag har behov under.


Helautomatisk dränkbar länspump V, automatisk . Dränkbar länspump med inbyggd nivåvakt. Den gamla länspumpen har spruckit och läcker, så den byts till en ny som jag hade köpt för ca år sedan. Den som behöver en länspump för att tömma regnvatten ur en båt utan självläns ska så klart ha en pump med nivåvakt , men i testet har vi framför allt bedömt . Whale länspump med inbyggd nivåvakt. Kit med manuell 25S pump och 40A kapslad nivåvakt. Flotec Compac 20 dränkbar länspump med backventil och inbyggd nivåvakt ( flottör), som kan sättas i både automatiskt eller manuellt läge.


Elektronikkomponenter gävle

I automatiskt läge . Den kan monteras i flera olika vinklar vilket gör att den är lätt att både installera och underhålla. Behöver ej demonteras utan kan skruvas isär på plats för enkel rengöring. Kraftfull pump med låg . För det andra är det vanligt att länspumpar har vad man kallar för nivåvakt inbyggd i sig.


Detta innebär att pumpen hela tiden håller koll på vattennivån, och när . TALLAS 1LÄNSPUMP DRÄNKBAR M. INBYGGD AUTOMATIK. Modell: Sahara S750. Grupp: Pumpar och tillbehör.


Max belastning A. Pumparna är helt dränkbara och har inbyggd elektronik för automatisk start av pump utan använding av nivåvakt. Pumpen startar var minut för att känna om. Lensepumpe V. Installation med nivåvakt och panelströmbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.