torsdag 9 mars 2017

Led skärm jönköping

Köp eller hyr hos oss på IM VISION. Turn on Location History to track places you visit. Vi har en skärm vid ICA Maxi på Herkulesvägen, en utmed Bangårdsgatan snett. Dags för mässa, kickoff, eller möjligtvis konferens, låt oss hjälpa dig! Vi erbjuder annonsering på mobila och stationära LED-skärmar.


Men även på stationära skärmar placerade i butiksfönster. Varje dag syns våra kunders budskap i 6-10 . Här nås samtliga förbipasserande . Allt ifrån filmvisning ute i skogen i slutet sällskap till direktsända TV-produktioner i SVT. Att använda ledskärm på tex mässor är genialiskt!


Du har stor yta att . Vi kan ledskärm för event! Kostnadseffektiv. LED -skärmar, underhållning och champagne. Check out some similar items below! You may be also interested in.


Jönköping ( Jönköping , Sweden). LED-skärmar i storlek 5m² – 65m²kommuner spridda över hela landetmiljoner passeringar per vecka miljoner kontakter. Går du runt med en eller flera sprickor i din skärm ? Vi lagar din mobilskärm snabbt och säkert med reservdelar av högsta kvalitet, direkt i varuhuset. Maximalt antal annonser per snurra är st. LED är ett flexibelt, kostnadseffektivt och miljösmart sätt att synas.


Ledskärm för reklam i trafikmiljö. LED - skärmen är uppbyggd av många små dioder som tillsammans skapar en . Tre stycken monitorer i de publika delarna. Bredbandsuppkoppling. Två resultattavlor för handboll, . Atollen - Team Sportia skärm 1. LED skärm till höger om den glasade huvudentrén. Cognac, 16x20xcm.


Led skärm jönköping

Hillerstorpssvets. Dels fick vi förtroendet att leverera en skärm till scenen som användes under. FÅ PRIS DIREKT PÅ SKÄRMEN BESÖK VÅR WEBSHOP IDAG.


Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring. Vi är ett ledande profilföretag i Sverige. Inga avgångar på skärmen.


All belysning är numera LED. Mats är en givetvis en sann bilentusiast och med mångårig kunskap kring bilar och andra fordon lotsar han . Det här är ett led i att öka tryggheten för kunderna. Vi bygger LEDskärm efter dina önskemål! Den största skärmen i sin klass med ett uppkopplat navigeringssystem, . Ny idagtis 09:27.


EIZO skärm ColorEdge CG248-4K (BARA körts i 600h) som ny! ASUS VS247HR tum Led skärmen ,full HD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.