fredag 21 april 2017

12V kylskåp kompressor

Denna typ av kylskåp fungerar helt oberoende av elnät, istället drivs de på ren och förnybar solenergi. Det lönar sig därmed att montera kylskåpet på ett svalt ställe och undvkika platser med direkt soljus. Nu med samma typ av dörrinredning som våra 70l kylskåp.


Kapacitet: Liter. På Campingtillbehör4u.

Waeco kylskåpen är vanliga kompressorkylskåp till fritidsfordon samt båtar. Kompressorkylskåp för solenergi 145L (jenkkiskåp). I lager kan levereras . Funkar mycket bra med 12V batteridrift i båt, husbil, stugan. V kylskåp är energisnåla, extremt tystgående och är idealiska för. Om du inte investerar i kompressorkylskåp så kan ett vanligt 12v.


Re: 12V kylskåp.

Post by Martin on Sun May 22:48:40. Ett 1literskåp med . Kylskåp , frys, kylboxar. Läs mer Se mindre. Alltid bra priser på 12-volt kylskåp hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Sitter och är på jakt efter ett nytt kylskåp till båten, kollar lite på. Jag sökte efter 12V kylboxar, box ville jag ha för att inte tappa in värmen i ett skåp när jag öppnar. Skick: Ny produkt.


NYTT ljus erbjuder dig det bästa kvalitet och hållbara 12v dc kompressor mini camping bil frys kylskåp med konkurrenskraftigt pris. Våra produkter är . Dometics kylskåp för fritidsfordon är tysta, hållbara och eleganta. KYLBOX KOMPRESSOR.


Energisnåla kylboxar och kylväskor med. Har du även mätt över plus och minus på kablarna till kompressorn ?

Borde det inte vara 12V ? Oavsett om du har en stor familj eller älskar att bjuda hem vänner, finns det många anledningar till att du behöver ett rymligt kylskåp. Och Dometic CoolMatic. Samtliga kylskåp är utrustade med Danfoss- kompressor och har mycket låg . Jag köpte bara kompressorn och satt i ett 1liters 220v kylskåp.


Kylboxar och kylväskor för kylda. Börjar på: 3kr. Utan någon kompressor - helt ljudlösa. Har en biltema box 12v och hade den på en dagars campingbiltur i min. En kompressor kyl kan vara på kanske dygn i en stilla stående bil . Plus volt kommer direkt in på pinne och pinne är grön gul, säkert nån . Volym frys (-6° C), L. Bra och kompakt kompressorkylskåp till inbyggning.


Letade vidare och hittade 12V kompressorer till kylskåp men COP låg på runt så då blir ju projektet helt värdelöst. Blir nog en liten . Danfoss beprövad kompressor och Dometic Waeco . Jag gjorde ett test och körde ett 50-liters kylskåp 230Vac. V 24V DC kompressor (QDZH25G) för litet kylskåp , frys bil, fartyg och Camping likström kompressor tillverkning av Airmend (Guangzhou) Refrigeration .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.