onsdag 19 april 2017

Sockel e14 till e27

Sockel e14 till e27

Sockeladapter från Etill E14. Använd E-lampa i E- sockel. Adapter som gör det möjligt att använda en E-lampa i en E- sockel. Lampsockeladapter . Lägg i varukorg. Smart produkt som omvandlar din ljuskällas sockel.


Gör så att E- eller GU10- sockel passar armaturer med . Etill Esockel -adapter. POWER - FRI FRAKT! Vår prisrobot säkerställer råaste dealen. Adapter för användning av ljuskällor med sockel E, i armaturer med sockel E27. Smidig adapter som gör om Esockel till Esockel.


Perfekt om du vill byta standardsockel i en armatur. Mer information. Med hjälp av en adapter som du kan använda glödlampor med Esockel i en vanlig Elampa. Jag tänkte höra om någon använt en Etill Eadapter ? Har en plafondlampa där standard Philips HUE . Omvandlare för lamphållare Etill ELåter dig på ett enkelt sätt montera en Elampa i en armatur med sockel för Elampor. Specifikationer: Max.


Konvertera Ebasprodukter till Eså att du kan välja fler ljus att använda i din armatur eller bas. Driftspänning, 2V. Filtrera Sortera. Till våra Takkoppar.


Tack andra order väl mottagen, mycket glada varor överensstämmer med mina förväntningar bravo! Skärmring som passar till Eskärm, och en Elampfot. E-ring så ska du välja en fot som har Esockel , har skärmen E-ring så ska. Edisongänga eller edisonsockel används på sockeln för flera typer av ljuskällor som till exempel glödlampor, halogenlampor,. E– standardgänga för lampor.


Sockel e14 till e27

Vår site bruker informasjonskapser (cookies) Ved å bruke scanljus. Plissé en lampskärm till bordlampor som passar till både Eoch Esockel. Mått: H 1 B 2 D cm.


Material: Väven är av bomull och e. Så här ser ser spärrblecket ut när lamphållaren ( E) är isärmonterad. Spärrblecket på lamphållare med E- sockel. Går även att använda Päron osv, eller för skärm där du har Eoch önskar E14. Billiga klot lampor och glob lampor med B2 E, Eeller Esockel. LED-lampa med liten sockel , är en så kallad E-fattning.


Sockel e14 till e27

Brett sortiment och snabba leveranser från eget lager. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Paket med en hub och två smarta LED-lampor med E- sockel och mjukt vitt ljus.


En smart glödlampa med E- sockel , watt effekt och justerbar färgtemperatur. Extra ljusskena för att bygga ut ditt Hue Play-system med en lampa till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.