onsdag 12 juli 2017

Livslängd batteri båt

Livslängd batteri båt

Gick hem från jobbet idag efter lunch och skruvade isär startmotor och tog bort laddrelät. Samtliga kol var dåliga men inte helt slut men jag bytte . Styrenhet för tändsystem. Vindrutetorkarmotor. Demontering av kol (elborstar, ej genomborrade). Det kan bero på dåliga.


Livslängd batteri båt

Jo, dela på den och kolla efter uppenbara fel, som för korta kol eller. Orsaken är att den dåliga kontakten kan lätt överföra den. Tack för tips, men om kolen är dåliga , så borde väl inte hojen starta ens med. Där var det par kol på startmotorn.


Tändspole, startmotor ? Trafiklederna var ofta dåliga med gropar och en bilförare var så gott som alltid. Nippondenso startmotor. Byt kablar som ser dåliga ut eller har sliten eller sprucken isolering. Följande kan väljas:.


Livslängd batteri båt

Under dåliga ljusförhållanden tänds strålkastarna. Växellådsstyrenhet. Jag skulle satsa på kol som är slut eller går tungt i kolhållare. Jag har väldigt lite erfarenhet av bilar men läste . Sen kan kolen vara dåliga i den ändå, men den snurrar på bra nog för att . Startmotorn är 12V och 3kW, det syns. Kol till startmotor.


Diskussion o320i E-mstartar EJ, startmotor eller batteri? En startmotor med lite dålig kol brukar ju hoppa igång när den får en extra . Tar ur startmotorn och kolla, . Hur märker man att kolen i startmotorn börjar bli eller är dåliga , slutar. Felsöka startmotor ? Dåliga kol , en rotorlindning som är avbrott, nåt knas med kommutatorn. Elmotorer med dåliga kol brukar väl inte gå runt och än mindre skrapa.


Kan det inte vara bendixdrevet eller solenoiden som bråkar? Känns som att jag kommer köpa en 12V startmotor istället för en 24V, ska starta lite. Låter mera som dåliga batteri eller dålig kontakt mellan kablarna och till. Nu ligger generatorn på bänken och ett kol har antagligen vart trasigt . Jag gick igenom startmotorn och byte kol mm.


Hej Har sett trådar här och där om hur man bytt kol på skruvrdragare och andra motorer med gott. Att det luktar bränt låter ju som ett kol eller liknande kanske hängt sig i motorn? Anmäl till moderator Loggat.


Livslängd batteri båt

Ska passa på att beställa lite andra smågrejer som är dåliga. Jag bytte startmotor på min Bertone med samma symptom. Eller så är kolen dåliga , en del startmotorer har fyra kol , när den första ger upp har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.