onsdag 12 juli 2017

Motorkit lådbil

IDC klämma för eller ledare. Kablarna behöver inte skalas innan skarvning. Gelfyll vattentät. Endast för kopparkabel.


En skarvklämma med inbyggt lim, tenn och krympslang som stärker och isolerar. Tvinna samman de två kablarnas ledare längsgående (se bild) för . Kanske inte så snällt mot pressbackarna, men metallen lär flyta och binda ihop två ledare mer än väl. Gäller bara att inte ta en för liten . Fuktsäker skarvklämma för larm- eller tele- ledare. Ledarna behöver inte skalas. För ledare Ø 4-mm².


Anslutning av ledare utan kapning ( mittuppskalning) tidsätts som två. Skarvklämma Två. Relaterade produkter. Gå till återförsäljare . Fettfylld mot korrosion. Förpackade i magasin.


Skruvanslutning av ledare. Avsedd för sammanfogning av två ledare. Dekorationsslinga 768 . Två -tre oskalade ledare stoppas i klämman och klämman trycks till på den blå knappen.


Visar resultat för skarvklämma tre ledare skarvdon förgreningar i kategorin Medicinskt, Veterinärt och Industriellt. Koppla ihop ledarna. Torbjörn Lidbom. Lämplig för att skarva begränsningskabel . Skickas inom arbetsdagar.


Motorkit lådbil

Lägg i kundvagnen. Artikeln har lagts till i ! Om man senare t. Shoppa SKARVKLÄMMA till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Registrera dig nu! Av rostfritt stål. Scotchlok 3kan.


Det finns fler varianter, sök på skarvklämma på Elfa´s hemsida. Det borde ha varit en skarvklämma med hävarm. Wago-klämmor, eller som här på bilden en Helacon-koppling, bör inte användas ihop med RK- ledare.


Två eller fyra kablar i skyddande hölje . Har flyttat ett . Röd skarvklämma för 5-mm²-kablar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.