onsdag 8 november 2017

Kylbox 12v biltema

Så bra håller de kallt! En kylbox som kopplas till bilens cigarettuttag håller picknicken kall under bilresan. Ultimat för sommarpicknicken! Klarar stående liters flaskor.


Kylbox 12v biltema

Ansluts till V- uttag. Sladden kan förvaras i locket. Kylbox 12v biltema. En 12-voltsdriven kylbox är en god investering som passar lika bra på utflykten som hemma eller på campingresan.


Kan drivas med både 12V DC och 220–240V AC. Inte en vanlig 12v kylbox. Håller helt med om förbrukningen. Trots motor drog boxen . Vissa boxar har anslutning för både volt och 2volt, men i testet har vi använt . V ) för att hålla det viktigaste under resan (ölen) i rätt temperatur.


När semester och ledighet ger utrymme för utflykter, resor, picknick och . Har en biltema box 12v och hade den på en dagars campingbiltur i min. Du väljer den kylbox som passar dina behov bäst. V -uttaget i bilen eller till ett 2V vägguttag inomhus. Sätt strömbrytaren på kyla COLD ( – ) eller värme HOT ( = ) och boxen böjar . Andraplats på SVT Plus. Purchase online, and we will deliver your order directly to . Kollade runt lite på biltema och såg en volts kylbox.


Hade tänkt köpa å ta el från nätagget. Problemet är att den drar 2-A. Jag har skaffat en kompressor- kylbox till min bil. Medföljande kabel som ska.


Rusta upp med vindskyd luftmadrass, myggnät, kylbox , sovsäck och liggunderlag enkelt och smidigt online här på Harald Nyborg. Du hittar även tält, förtält, . Rejäl box, energiklass A, för tillfällig förv. Detta går att lösa och kräver att programmeringsverktyget radioconfigurator med.


Ställ in parametern sensorfunktion knapp i. Stickproppar finns ex. Såg att Clas Ohlson faktiskt har kylbox -kabel:. Pratar du om ett 12-volt kylskåp nu eller ett vanligt? Outbound kylmälaukku pehmeä tölkkiä 1€.


Kylbox 12v biltema

Airam Cool Eco . Att använda omvandlare 5v till volt drar ur powerbanken på mindre. V kylskåp är energisnåla, extremt. Dvs Ah totalt.


Om du kan byta kylskåpet till en 12v kylbox klarar du dig galant med ovan budget alternativ. Biltema , Kjell etc, pris från ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.