onsdag 1 november 2017

Sopsäckshållare med lock

Vi på Gerdmans har ett brett utbud av sopsäckshållare med eller utan lock , hjul och andra tillbehör. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser! AJ Produkter har sopsäcksställ, sopsäckshållare , och säckvagnar i olika modeller för smidigare transport och tömning.


Säckhållare med lock , 1liter, vit. Logga in för att se prisuppgifter. Visa ersättningsartikel.

Sopsäckshållare med lock , för utomhusbruk. Varmgalvaniserad sopsäckshållare i stål för utomhusbruk. Skriv en recension.


Perfekt städhjälp i garaget, verkstaden m. Stabil säckhållare med hjul. Stativ i förzinkat stålrör med st fasta hjul med gummihjulsbana. Källs Materialhantering AB.


Lastkärra med löstagbar sopsäckshållare.

Lätt att flytta från ett ställe till ett annat. Säckställ med bred fotpedal för enkel öppning av locket. Klämring för fäste av . Papperskorg i plast med semi-transparent fönster. Enkelt underhåll. SOPSÄCKSHÅLLARE , VITLACKERAD METALL.


För 1liters säckar med lock. Här finns stängda kärl av typen soptunna med fast lock för källsortering eller sophantering, dessa passar för både inom- och utomhusbruk. Ger därmed ett ergonomiskt arbetssätt. Du kan köpa sopsäckshållarna med säckarna fria eller skyddade. Det finns säckställ med lock som kan trampas upp och det finns stativ som kan rullas runt på . MoveTech erbjuder ett stort sortiment av säckhållare och sopsäckshållare.


Kika genom vårt sortiment. Lock för sopsäckshållare Origo. Löstagbar sopsäckshållare. För sjukhus, livsmedelslokaler och andra lokaler med våta fraktioner. Frontmonterad fotpedal.


Bra sopsäckshållare i pulverlackerad stål försedd med hjul.

Utrustad med lock samt bottenplatta. Storlek 72cm x 110cm, 1L. Ett stycke stilren papperskorg. Släng skräpet smidigt i en papperskorg eller pedalhink.


Många av våra papperskorgar är tunnor med lock så du slipper se skräpet – . Hitta återförsäljare. Individuell rådgivning och produktinformation. Har du frågor eller behöver du mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.