måndag 19 mars 2018

Badrumstillbehör utan borrning

Vi har även modeller av toalettpappershållare som fästs utan att göra hål i väggen. Visa mer Visa mindre. Inte bara krokar, utan även badrumsskåp och annat.


Måste du borra i badrummet för att fästa dina krokar så är det väldigt viktigt att du inte slarvar. Slipp hål i väggen.

Med den nya patenterade monteringstekniken kan du montera på hårda ytor utan att behöva borra. Med hjälp av ett extremt hållfast . Badrumskrokar, tvålkoppar, tandborstmuggar och alla badrumstillbehör. Massor med smarta produkter för montering utan hål i väggen.


Sätt upp ditt eget badrumsskåp utan att borra. Det finns ingen anledning att skada ditt badrumskakel med en borr när du vill hänga upp ett badrumsskåp på . Limma dina badrumstillbehör utan att borra.

Ett paket räcker till 2-fästplattor. Fullständig produktbeskrivning. Kanske i en hyresrätt eller hyrd lokal. De passar extra bra i badrum, där det är lite krångligare att borra. Krok med självhäftande montering.


Flera av våra krokar . Home och House finns i vårt ordinarie . Billiga byggvaror dagars öppet köp! Och varje hål är också ett hål genom det skyddande tätskiktet. Men idag finns flera alternativ för dig som snabbt och enkelt vill montera hyllor, . Composite GlueMix ingår ej till de limningsbara produkterna, utan köpes . Med badrumstillbehör som duschhyllor, handduksstänger och tandborstställ kan. Det gör att du snabbt kan förnya ditt badrum utan någon större arbetsinsats. Det var så Noll hål i väggen kom till världen, och företaget erbjuder möjligheten att fästa badrumsprodukter utan att borra.


Det blir då lättare att borra , du skadar inte kaklet och du kan vara säker på att . Finns en serie tillbehör till badrum som sätts upp utan borrning.

Köp Badrumstillbehör utan borrning - Smarthem. Alterna Badrum badrumstillbehör. Här hittar du smarta badrumstillbehör och praktisk badrumsförvaring! Smarta och praktiska badrumstillbehör. Lättmonterad – sätt upp utan att borra.


Se även FILMER under fliken OM GLABETE där vi visar hur man kan montera en duschvägg eller ett duschset utan att borra. Köp badrumstillbehör utan borrning hos Smarthem. Föregående1Nästa . Inom kategorin badrumstillbehör ingår bl.


Stort sortiment tillbehör som enkelt limmas i steg, utan att borra. TigerFix typ gör det möjligt att enkelt montera badrumstillbehör till en jämn och hård yta med ett patenterat limsystem. Vill du undvika att borra hål i . Wieder Bohren - Stabila badrumstillbehör som sätts upp utan att borra. Produktinformation. Räcker till 2-fästplattor.


Fäster på kakel, klinker, glas, metall och betong. Enkelt att montera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.