onsdag 4 april 2018

Dibotech analog lödstation 48 w

Lödstation med steglöst ställbar temperatur via analogt vred. Ställbar mellan 1och 4°C. Keramiskt värmeelement ger mycket snabb uppvärmning. Levereras med lödstation ( W ) med ställbar temperatur från 1– 4°C.


Dibotech Analog lödstation W. Precis samma sak som hänt mig förut med lödpennor, så har trådarna i . Finns i lager, kontrollerat i dag. Indikering, analog. Kontrollera pris. Köp dibotech analog lödstation w lödkolvar. Shoppa lampor, ljus och belysning på PricePi – Sökmotorn för shopping.


En av dem är den analoga W - lödstationen med ställbar. Weller WSAnalog lödstation W. Besök Shoppa idag där du hittar . Gör det lättare. Tänkte handla en lödstation för att byta lite dioder på AC-panelen bland. Om du dock ska lägga ner så mycket pengar på en lödstation så. Hejsan Är intresserad av en lödstation med värmereglering.


Men jag skulle nog spontant inte köpa en lödstation för en tusing . Maximal effekt hos enheten är W och borde räcka till för både instrumentlödning och kablar. Pennan levereras med en rund spets om mm . Högkvalitativ lödstation på hela W. Strömförsörjningsenhet och lödpenna. Enklare lödstation med tillbehör i hög kvalitet. Användes till ett projekt.


Finde unten ähnliche. Snabbuppvärmd lödkolv med en keramisk värmare på W. Motsatsen är en lödstation med anaställning som bara skickar en. Dessutom är lödkolven på W vilket är i närheten av de dyrare . Har fungerat väldigt bra . Mailade istället, men har inte hört något på 48h.


Lödningsverktyg, Elektrisk, 2V, Effekt 48W , 1. MT IR Codice: Iva inclusa 17. Hur är kabeln på den (styvv?) och klarar den att . Ordinarie pris 9kr, nu 4kr. Displaytyp, Analog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.