fredag 13 april 2018

Rostfri doppvärmare

Rostfri doppvärmare

Mycket kraftig doppvärmare i rostfritt stål. Avsedd för pastörisering av fruktdrycker. Kan även användas som värmekälla vid ölbryggning . Flytande doppvärmare i rostfritt.


Perfekt för att hålla en öppen vak under vintertid. V, ska installeras med jordfelsbrytare. W doppvärmare i titan. I lager (1-dagar). Oase Ice Free Thermo 3doppvärmare. Tillfälligt Slut.


Kärlet och doppvärmaren är . Doppvärmare som kan användas i oljefat, bad för avsyrning, avfettning, samt för. Termostatstyrd doppvärmare av mycket hög kvalité med stycken värmespiraler som säkerställer . En doppvärmare värmer vatten, oljor, syror, alkaliska blandningar och kemiska bad. Vid konstruktion av doppvärmare utgår IHP från rörelement i rostfritt stål, PTFE . Går det att borra två hål för doppvärmaren och sedan svetsa fast den i rostfria kärlet, eller går den sönder om man gör så? Vi levererar teflonbadvärmare, eldoppvärmare och doppvärmare av porslin, rostfritt syrafast stål och titan.


Rostfri doppvärmare

Logga in med de användaruppgifter du har fått från Gelia. En felaktigt e- postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Nya saker på önskelistan! Magnetomrörare. Enkelt handhavande för snabb uppvärmning med låg strömförbrukning!


Enkel att rengöra och därför mycket hygienisk, tack vare ståfoten av polerat rostfritt stål! Ett prisbilligt och smidigt sätt att värma upp honung. Placeras ovanpå honungen och den smälter sig sakta igenom. Kontrollampa för . Rostfri plåt samt eldetaljer.


Mått: B:1D:2H:2mm. U-formade rörslingor Ø 8. En värmare med termostat gör det enkelt att hålla rätt temperatur i . Elslinga (elpatron) med lång inaktiv del (150mm). Lämplig till tankar med tjock isolering eller lång muff Kan . Det böjda handtaget gör det.


Elektrisk av rostfritt stål. Har brun sladd med två banankontakter varav en utan isolering. Alla priser som visas på sidan är exklusive moms. Värmaren har en 400mm lång ouppvärmd del.


Elementet är i syrafast rostfritt stål. Jag söker med ljus och lykta efter rostfritt finmaskigt nät, . Annars finns ju doppvärmare som man hänger över kanten, lr värmare man kopplar på slang, vet dock ej vad kostnaden blir och om det är . Effektiv och mycket lätt att rengöra. Kraftigt värmeelement på 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.