torsdag 24 maj 2018

Kylbox 12v clas ohlson

Drivs med V - glöm kylklampar som läcker och tar plats. LCD-display som visar temperaturen. Inte kan man väl klara sig utan en kylväska eller en kylbox under heta sommarveckor? När semester och ledighet ger utrymme för utflykter, resor, picknick och . Smart lucka i locket för snabb och enkel .

Alltid tillgång till kalla drycker och mackor. Ställ i mitten i baksätet och spänn fast med bältet. Ta med ur bilen, praktisk axelrem. Kan både kyla och värma.


Värmer upp till max °C - håller . Kylväska med tyst fläktkylning. Kyler ca °C under omgivande temperatur. PET-flaskor på liter.

Rymmer hela liter, t. Perfekt när du vill att mat och dryck ska räcka till många. Kylboxen drivs av en strömsnål . Håller matvarorna svala och fräscha i upp till 1timmar. Tyvärr kan du inte fullfölja ditt köp fredag mellan 04:– 05:då vi gör uppdateringar till vår online kassa.


Dekorativ kylbox av konstrotting. Ha alltid kylda drycker nära tillhands i t. Du har alltid upp till 3dagars ångerrätt eller öppet köp. Ordern skickas vanligtvis . Kirjoita arvostelu. Produkten har utgått Ersättningsprodukter, . Lägg i varukorgen. Jetcool Selap Diavia m. Så bra håller de kallt!


Clas Ohlson Logotyp. Nostalgia Retro 3-in-Family Size . Utfasad produkt, Ersättningsprodukter ER61-UC, Elektroniskt relä.

För anslutning av strålkastare, signalhorn, fläktmotor . Leaving in weeks. Några lämpar sig allra . En 12-voltsdriven kylbox är en god investering som passar lika bra på utflykten som hemma eller på campingresan. Men funderar på att skaffa en BILLIG (600kr) 12v kylbox att koppla till. Dometic ACX och . Tål mycket ström = bör ge små. Här kan ni klottra av er.


V kylskåp är energisnåla, extremt. Alla drivs av 12V bil- eller båtbatteri, tre har anslutning för nätdrift (2volt). Jag vill gärna ha en liten 12-volts kylbox ombord och har tittat en del på de portabla varianterna. Om du dock inte är vän av gasol, så köp INTE dom billigare 12v boxarna som säljs. KYLBOX 12V 25L MOBICOOL U26.


En kylbox främsta uppgift är att hålla innehållet kallt, men i två av boxarna blev. De boxarna kan drivas både med volt , 2volt och gasol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.