fredag 20 juli 2018

Elteknik utbildning

Under din utbildning kommer du även vara ute på ett företag och praktisera ditt yrke, så kallad APL (arbetsplatsförlagt lärande). Efter gymnasiet är du behörig till. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig . Om du satsar på att förstå och bemästra området har du en självklar plats i arbetslivet.


Hitta gymnasieskolor som erbjuder inriktningen här. Vill du veta mer om någon av dem?

Har du erfarenhet av arbete inom elteknik , men saknar formell utbildning och dokumentation på dina kunskaper? Nu kan du få dina kunskaper och erfarenheter . Om du arbetar med marin elteknik har du hand om löpande underhåll,. Inom marin elteknik kan yrket även heta fartygselektriker. Utvalda utbildningar.


En utbildning i samarbete med företag. Validera din yrkeskunskap inom elteknik. Har du en elutbildning och arbetat som elektriker utomlands kan du validera dina elkunskaper, vilket . I Newtons kurs Praktisk elteknik lär du dig att utföra icke behörighetspliktiga elarbeten och får kunskap i de krav som ställs på personsäkerhet.

Arbetslivet medverkar i utbildningen. Yh- utbildning. Arbeta med den senaste spetstekniken. Projektledare elteknik. Campus Nyköping.


Den är även en inledningskurs för vår kursserie Industriell elteknik. Vi på utbildning. Företagsanpassad utbildning.


Som installationselektriker får du läsa en bred och grundläggande utbildning med kurser som t. Utbildningar (27). ELTEKNIK innebär att du lär dig installera, underhålla och reparera. Du kan arbeta med uppgifter som till exempel:. CAD-Konsult med inriktning mot elteknik. Om du har de yrkesår som krävs som elektriker – kan du efter avslutad utbildning ansöka om . Genom våra utbildningar inom el och . En stor del av din utbildning gör du ute på ett företag.


Under utbildningens gång blir du alltmer självständig och efter fullgjord utbildning har du en yrkesexamen. Elteknik ger dig .

Vissa utbildningar har även särskilda förkunskapskrav. Läs mer om detta på respektive utbildning. Ansökan till yrkesvux görs till . El- och energiprogrammet med inriktning elteknik är en praktisk utbildning för dig som vill arbeta som elektriker efter gymnasiet. Du får kunskaper om hur man . På el- och energiprogrammet med inriktning mot elteknik på Tyresö.


De inriktningar du kan välja mellan på Erikslundsgymnasiet är automationsteknik och elteknik. Automationsteknik. Som automationstekniker behöver du kunna . Kvalitetssäkrad utbildning som ETG-partner.


Inom inriktningen elteknik studerar du som ETG-elev vilket innebär att du får relevanta kunskaper då företagen i . Kursbeskrivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.