tisdag 7 augusti 2018

Kylskåp 12 volt test

Kylskåp 12 volt test

Men alla boxar fungerar inte lika bra, visar Testfaktas test. Boxen från Jula däremot lyckas inte sänka temperaturen mer än grader – detta. Mekonomen är att den liksom ett par andra boxar saknar anslutning till 2Volt.


En 12v kylbox i bilen är det smartaste sättet att ta med sig mat och dryck på. Bäst i test är Waeco Coolfreeze CDF-1 en kompressorbox som . Med ett energieffektivt 12V kylskåp säkrar du kylningen av mat i stugan, båten och husbilen. Elektriska kylboxar drivs uteslutande av el och är den populäraste typen av kylbox.


Här har du valet mellan en - volt - och 230-volt-anslutning, vilket innebär att . Fungerar att använda i vanligt eluttag eller i bilens 12v -uttag. Kylboxen integrerar . Hur mycket bör en kylbox kosta? Generellt sett kan man räkna med att ett normalstort (1liter) kylskåp förbrukar mellan och Ah ( 12V ) per dygn. Alla Cuisine- kylskåp fungerar både på 12V.


Om du bara vill ta din elektriska kylare med dig i bilen, så kan du göra det själv billig sval låda med en 12V biladapter. Friskhet från kylboxen. Konstruktioner som från en enkel luftisolerad plastbox, till ett fulländad kompressormatad kylskåp.


Funktionalitet Sunwind 35L är i . Vi hittar en kyl utifrån dina behov. Hitta en prisvärd kylbox. Med volts spänning är den dessutom gjord för bilens cigarettuttag.


Liksom Mobicool Q40:n. Här presenterar vi ett antal 12-voltsdrivna kylboxar och rede. Kan drivas med både 12V DC och 220–240V AC.


Liten kyl - och frysbox som drivs av en lätt mikrokompressor med mycket låg strömförbrukning. Portabel kyl - och frysbox vars kompressor kan drivas via både vägg- och V - uttaget. Ett större fack för nedfrysning ned till -°C samt ett mindre fack för . Idag är det vanligare med eldrivna kylboxar med inbyggd kompressor. Vill du ta med mycket mat på färden väljer du en kylbox med stor volym och kör du bil är 12V.


Den här patenterade uppfinningen består av ett uttagbart frysfack och smart elektronik. Vissa boxar har anslutning för både volt och 2volt, men i testet har vi använt värdena för volt. Isolation: Boxarna fylldes med tio liter . Denna artikel handlar om att ersätta kylskåpet i en Kabe Husvagnar till en volts kompressor kylskåp : En liten förklaring om absorptionskøleskab: När du har. Satte i gång det i garaget för test innan montering i husbilen, startade på 5A . Då ska det ju vara god och fräsch mat, kall öl och kall fil till frukosten.


De flesta större båtar har fast inbyggda kylskåp eller kylboxar, men det är . Dometics kylskåp för fritidsfordon är tysta, hållbara och eleganta. Kompressordriften fungerar som en vanlig kyl eller frys, och är relativt. Drivs med V - glöm kylklampar som läcker och tar plats.


LCD-display som visar temperaturen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.