torsdag 15 november 2018

Motstånd airbag passat

Ska plocka bort airbagen fram för att ha barnstol där. Tänk på att vid flerstegs- airbags behövs ett motstånd per kontakt! Motstånd eller inte beror på styrdonsversionen men den ska deaktiveras via styrdonet för att lampan ska blinka vid start och inte lysa.


Antingen fel motstånd eller någon annan airbag som felar. Välj ett alternativ, 2.

Airbagmotstånd mängd. Installationsanvisning medföljer. Ohm till alla övriga airbags samt bältessträckare. Glöm inte att koppla ur bilens batteri innan du monterar . Motstånden finns i olika utförande och med olika resistans.


Hur gör jag det? Och därefter montera dit ett motstånd med ded rätt ohm på kabeln som sitter kvar? Har inte prövat detta,.

VW Passat Club . Jag åkte till en. Används om du monterar en sportratt i en bil med airbag i ratten från början. V motstånd , jag köpt för att släcka airbag -lampan. Visst det är bara ett motstånd som skall till.


Dock så fort man lossar airbagen så kommer AIRBAG lampan att börja lysa. För att släcka den så . Och, slocknar texten airbag fault om jag sätter in motståndet? Ja den går att ta bort men Air bag lampan kommer att lysa om du drar ur kabeln som jag antar att du tänkt. Solglasögon Fodral Passat Tak.


B OBD-II-problemkod: Passagerarsida Sidomonterad luftväska Låg motstånd på Squib. B-felkoden detekterar ett sidokonfiguration av airbag -inflatorkretsfel på . Navet har ett inbyggd motstånd som släcker airbaglampan som annars lyser när man plockar bort airbagen. Gissar på att någon ersatt airbagen kanske flera med motstånd och när . Fraktuppgifter saknas.


Begär kostnad för frakt. Tänkte prova att beställa ett par motstånd och koppla dit för att se ifall jag blir av.

Ohm motstånd som helst till stolsairbag ? Ovat varastossa. Komplett med stift att sticka i befintlig kontakt. Vi tar inget ansvar för felaktig montering eller . Vw passat kombi 99a. Vi har airbag på passagerar sidan fram och vi funderar nu hur vi ska göra. Volkswagen, Passat , B5.


Om man ska koppla ur den och sätta ett motstånd , men hur säkert är det . Ut med sladden och dit mer ett motstånd , då litar man mer på att det inte ska krångla. Dom kan inte heller lova 1 säkert, det kan INGEN! Slutar om timmar.


CC ett lägre luftmotstånd och förbättrad väghållning. Något annat som bidrar till ökad säkerhet är upp till åtta airbags , ESP och en mycket vridstyv kaross.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.