måndag 31 december 2018

Landströmskabel båt

ELCENTRAL M JORDFELSBRYTA. LANDSTRÖMSKABEL MARINCO 25M. Landströmskablar. Läs mer Se mindre. Diodindikering på honan när spänning är påkopplad. Försedd med vattentät hona.

Slipp märken på båten med vår populära landströmskabel Ellinor. Snabba leverans! När du väljer en landströmskabel från Mastervolt ska du kika på vilken anslutning du redan har i båten.


Medföljde gjorde en sådan där m gul landströmskabel , de. Mycket passande för en krävande marinmiljö. I kabelns båtända finns . På kontakten finns även LED indikering för aktiv 230V fram till båten.


Finns i 16A eller 32A utförande.

Bajonettfattning medför att kabeln sitter ordentlig. Alltfler båtar kopplar idag in landström när de ligger i hamn för att ladda batterierna eller passa på att dammsuga till exempel. Marinco landströmskablar med CEE kontakt. Här har vi samlat kablar, uttag och . Enkel att ta med i båt eller . Elutrustning och elektriska komponenter till din båt hittar du på Biltema. Väntar på produktbild.


Lägg i varukorg. Stockholms mest centrala butik för båttillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Vi har totalt över 1leverantörer och . Villkor och rekommendationer för att ansluta båt till landström (2volt) i. Svenska Kryssarklubbens (SXK:s) hamn, Malma kvarn”.


Att ha ett bra elsystem ombord är viktigt då man ansluter båten till land. För att landströmskablarna ska vara säkra att använda och fungera . Använda en landströmskabel , med en skarvsladd i den änden som kommer ner i båten , dvs det jag får i båten blir en jordad stickkontakt modell . Detta gör att det är mycket enkelt och flexibelt att själv installera i båten. Relaterade produkter.

Beställningsvara ingen returrätt. Normal leveranstid till oss dagar efter ditt köp. Här finns tillbehören till din båt.


Hos oss kan du köpa båttillbehör i form av ekolod , block, brandhakar och båtfärg. Punkterna och gäller inte landströmskablar som är fast anslutna till båten. Har du en båt med ett Calix-system blir båtsemestern extra njutbar. Vår landströmskabel finns.


När du och grannarna delar elstolpe i hamnen bildas galvaniska strömmar i vattnet mellan era båtar. Den äter på all metall och kan orsaka stora skador på . Ombord på båten kopplas landströmskabeln till en speciell elcentral med jordfelsbrytare säkring och vidare till jordade eluttag. Vanligtvis kopplas båtens . All rights reserved. Kabeln är anpassad för max 230VAC,.


Väska för landström kabel , svart, per meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.