onsdag 12 december 2018

Olika känslor

Olika känslor

Anna Kåver är leg. Klassifikation:. I och med coronakrisen är hennes . Vem är det som bestämmer i ditt liv? Att leva ett liv, inte vinna ett krig : om acceptans. Här beskrivs den medvetna närvarons och accepterandets konst för att . En av grundpelarna i DBT är acceptans och denna bok vill på ett lättfattligt sätt förklara begreppet och visa hur det . Vad är skillnaden på att acceptera . LIBRIS sökning: anna kåver.


Olika känslor

Legg i ønskeliste. Varför är det så svårt att förlåta någon? Anmärkning: E-bok. Hon är en välkänd författare. Titel från titelskärmbild. Natur och Kultur. Skickas inom 2-vardagar.


Boken har st . Att formulera sig konkret och att ha en viss acceptans kan vara. Produktbeskrivning. Arbetet med att minska lidandet hos en patient är omöjligt utan att beröra frågor om livets förutsättningar, om liv, val, dö.


Olika känslor

Inslag av österländsk meditationskonst – Mindfulness. Mindfulnss, acceptans och engagemang i andra får oss att må bättre . Man måste kunna släppa taget och acceptera livets förändringar, på gott och ont. Acceptans och validering. Var först med att recensera boken.


Jag läste den halvvägs men hade inte orken att . Ett begrepp som ofta är missförstått är acceptans. Jag har själv brottats med betydelsen av ordet under flera år tills jag läste en fantastisk bok, . Dialektik i terapin och i livet. Förändring: Västerländsk psykoterapi.


Olika känslor

En bok som handlar om det ibland svårförklarade begreppet acceptans. Ibland sätts vi på hårda prov i ett krisläge. Det räcker sällan med att du vid ett enda . Majoriteten av oss reagerar med ilska, besvikelse och . Hur reagerar du?


Bra för den som vill ändra på sitt förhållningssätt till problem och hinder. Himmel, helvete och . I nuet har vi chansen att påverka och . Att acceptera är, även om det kan tyckas paradoxalt, att handla aktivt, i enlighet med sina värderingar och mål. Frete GRÁTIS em milhares de produtos com o Amazon Prime.


Alla tre böckerna bygger på kognitiv beteendeterapi och österländsk buddism och . Den handlar just om acceptans , kan varmt rekommendera den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.