torsdag 13 december 2018

Släpvagnskabel 13polig

Spiralkabel till släpfordon med - polig kabel. Använd Köpguide. Släpvagnsadapter med spiralkabel. Till bil med - polig kontakt för övergång till 7-polig. Max längd: m. Utdragen längd m.

Produkten har utgått Ersättningsprodukter, . När det gäller släpvagnskablar finns det två huvudtyper: eller - polig. Bägge används i stor utsträckning i hela Europa. Längd meter. Pol -nummer Signal. Vänster Blinkers.


Jord (-) för stift – 8. Höger bakljus, positionsljus. Förlängningskabel till släpvagnskoppling.

Kabellängd till spiral: meter. ADAPTER 1POLIG LED. Lägg i varukorgen. Med självstängande skyddslock. Kopplingsschema for - polig stickpropp.


Efter div rivande i huvudet började operation följa kabel. Källa:. Anledningen till att den 13-poliga används är att man i den 7-poliga inte får plats. Handla innan kl 15:på vardagar så skickas din beställning samma dag! Installationsfilm TrailerSafe: Klicka här.


Adaptern är framtagen. För polig stick på bil och polig stick på släpvagn. Visa produkten . Från till 7-polig kontakt. Kontakten har stift i den 13-poliga sidan.


Jag har köpt ny kontakt polig och ny kabel polig. Har en kopplingsdosa under vagnen som förgrenar ut kablar till bakljus. Kramp använder cookies.

Självfallet är vi måna om din integritet. Om du klickar på ”Acceptera . Effektiv arbetslängd m. Börjar på: 59kr . Relaterade produkter. Specifikationer: - till poler. Stickkontakt 7-pol . SPIRALKABEL 13- POLIG 5M.


Fullständig produktbeskrivning. Det kan då bero på att en kabel är trasig eller att det är en trasig kontakt. Hitta varan i Välj Varuhus. Material: Plast. Exkl moms: kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.