torsdag 24 januari 2019

Oljebytarpump båt

Ska du byta olja på din båtmotor? Vi har ett brett utbud av oljepumpar som underlättar oljebytet. Vi har handpumpar, elektriska oljepumpar, oljesugar och . Adapter för Yamaha, DP-S.


Passar Yamaha, DP-S drev mfl. Jag har själv på min förra båt med Bett vinkelrör ut från.

I nya båten sitter det även en fast monterad dyrbar oljebytarpump , återstår att se . Motortillbehör (13). Marinmotorsök (1). Uppläggning (9).


Hej, jag surfade lite idag och hittade en oljebytarpump på biltema. Klarar oljebytet utan att öppna bottenpluggen. För bilar, båtar och andra motorer. Yanmar och Volvo motorer.


Manuell oljebytarpump som kan tas i sär utan verktyg.

Slangsats till oljebytarpump. Med hjälp av handpumpen byggs ett undertryck upp i behållaren och därefter sugs oljan upp till kärlet. Levereras med 3. Köp nu för leverans så snart som möjligt. Sortera på Billigast.


Oljebytarpump i mässing. OLJEBYTARPUMP 6L INKL. DEDIKERAD SERVICE. Vi gör allt för att hjälpa våra kunder så tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra båtar eller en produkt! Lite offtopic detta) Vet någon var man kan köpa en elektrisk oljebytarpump som suger upp oljan via hålet för oljestickan?


Behöver det till båten , . Byt enkelt olja med oljebytarpump. Ta ur oljestickan - För in rätt slangdimension - Koppla ihop med pumpen - Pumpa upp ett undertryck och se oljan rinna ner i . PELA oljelänspump, Professionell modell. Pris: 28SEK.


Denna var betydligt biligare, köpte den i våras till båten , tyckte det var så smidigt så jad testade nu på bilen också. Tog bara 3-minuter att . I Bærum finns det annonser i kategorin Båt. På Hygglo kan du hyra det mesta inom båt och båttillbehör.

Kom in och se själv vilken båt som passar dig. Båtar täcks för skador. Tillgängligt: I lager. Praktisk vid oljebyte med svåråtkomlig oljeplugg. Försedd med kabel och stick- kontakt för anslutning till . Om jag kör båten till vinterplatsen ett par timmar bort och parkerar.


Sedan lyfter och. Manual medföljer. Pump för oljebyte, bil eller båt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.