måndag 18 mars 2019

Ekolod till mobilen

Här är ett pryltips för den verkligt pryltokiga sportfiskaren! Deeper Fishfinder är det första trådlösa ekolodet i världen. Raymarine wifish – ekolod i mobiltelefonen. Varför köpa ett ekolod med en dyr display när du redan har en display i fickan? Med Kayobas WiFi- ekolod får du allt detta i ett trådlöst och slimmat format som.


Brett sortiment av Portabla ekolod från välkända varumärken till superlåga priser, gediget kunnande, suverän service och snabba leveranser. Med Deepers appstyrda ekolod i dina händer är fiskarnas dagar räknade. Se enkelt på din mobil var fiskarna är. Köp på CoolStuff!


Deeper är ett nytt koncept inom ekolod och fishfinders. Kort och gott är det. Nu var det bara att sammankoppla enheten med mobilen , starta appen och kasta ut. Dessa mobila ekolod. Visa mer Visa mindre.


Sortera:Namn A-Ö. Vi har sammanställt ett antal ekolod för att kunna utse det bästa ekolodet för. Du kan använda Deeper ekolod för alla typer av fiske: från land och båt eller för.


WiFi-hotspot – du behöver inget internet eller mobil nätverksanslutning). Det finns även en funktion för att koppla ett trådlöst ekolod till. Gratis app till mobilen ger dig kontakt med ekolodet.


Traditionellt ekolod - det förmånligaste alternativet. Det traditionella ekolodet är bekant för många. Det är fortfarande den mest använda ekolodstypen och ett . Deeper Start- ekolodet kan anslutas till mobilen eller pekplattan med Wi-Fi. Med Wifi får du en mycket bred och stabil kontakt som är upp till gånger snabbare . Ekolod till mobilen.


Utveckla ditt fiske från din kajak genom att utrusta den med ett ekolod ! STRIKER Cast APPen och para ihop din mobila enhet med ekolodet för att sedan fiska. Har fastnat för navionics applikation, som jag även kör på telefonen som backup. Hoppas verkligen de lägger in stöd för ekolod , antingen egen . Om du väljer ett ekolod med kartplotter . Ja, det finns kastbara mobila ekolod. Det lämpar sig lite extra bra för landsfiskare speciellt.


Se gärna länkarna ovan till Happy Angler och hitta . Det är ett ekolod som du kopplar ihop med din mobiltelefon via wifi. Garmins-skärmen. Man behöver såklart inte ha något internet för att det ska fungera utan . Sätt på ditt Wi-Fi på telefonen och välj Deeper så att dom är ihopkopplade, sedan öppnar . Skillnaden mellan modellerna är främst räckvidden.


En plotter, eller GPS-navigator som är det mer korrekta namnet, använder satelliter för att visa din båts position på ett elektroniskt sjökort. Använd telefonen . Lowrance Fishhunter 3D - portabelt ekolod. Hållarna för mobil och ekolod sitter fast på locket med hjälp av buntband:.


Mobilanpassat ekolod. Fäst iBobber till din fiskelina och länka den till din mobiltelefon via Bluetooth så kan du på din skärm se var fisken finns .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.