måndag 18 mars 2019

Skyltar

Inomhus kan plana skyltar monteras med väggfäste eller beroende på underlaget, med . Skyltfäste Vario för plana skyltar. Brädhållare Vario. OBS fästen behövs till varje skylt.


Lägg i varukorg. Marknadens bredaste sortiment av skyltar för säkra arbetsmiljöer - nödskyltar, brandskyltar, varningsskyltar, påbudsskyltar och förbudsskyltar.

AKRYL LYFTER DITT BUDSKAP. CoSign har tagit fram ett antal akrylskyltar i standardformat med förborrade hål för skyltfästen och distanser. Nedan finner Ni tillbehör för att fästa upp skyltarna. Klamrar till trafikstolpar och skyltfästen för bockad plåt.


Antal träffar 13. Med skyltfästen blir det enkelt att montera upp varningsskyltar, påbudsskyltar, nöd- och utrymningsskyltar m. FISSO Ring Steel är en rosett i form av en konisk bricka, med en diameter på mm. Monteras oftast direkt på väggen utan distans.

ESTETISK FÄSTNING AV VAR OCH EN REKLAMTAVLA ! RÖRLIG HANDTAG Garanterar perfekt anpassning ! Material: ALUMINIUM. Köp skyltfästen. Visar resultat för skyltfästen i kategorin Sport och Fritid. Väggfästen i aluminium, svarta, grå eller vita med måtten 17mm i diameter 18mm djupa från väggen.


Tillbehör till höjdbegränsare. Blinkfyrar är specialisten på produkter och tjänster för trafiklösningar och digital skyltning som guidar Dig som är på väg. Vi är en helhetspartner till alla aktörer . Fästtving av aluminium. Detaljerad Beskrivning.


Utskärning av skyltfästen till en kund som ska ha specialskyltar upphängda. För uppsättning av . Vi löser allt inom utskärning i plåt. De flesta skyltfästen är gjorda för att passa en typ av LED-ramp eller flera typer av lampor och ger därför inte alltid ett lika bra resultat.


Denna skyltfäste är . TAK OCH SKYLTFÄSTEN. FISSO tak- och skyltfästen för att hänga skyltar från tak.

Allt du behöver för att hänga dina skyltar från taket med urval från . Vi har därför utvecklat . Kontors hemhängande skyltfästen utomhus, svart järn, dekorativa svarta metallrullar för dörrskyltar specifikation Typ: Av tallrikar Dörrplatta: skyltplatta . Image may contain: person. Syrafast skyltfäste lösning som passar absolut alla LED-ramper och extraljus på marknaden. Du kan välja antalet fästen du vill ha. Stolpe i fyrkantsprofil 100x100xmm med fotplatta.


Stolpen levereras komplett med grundbultssats, topphatt och skyltfästen. Används i normala förhållanden till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.