måndag 29 april 2019

Fläkt till djurbur

Rätt sätt är att hunden inte ska vara lös i bilen utan sitta antingen i en hundbur, bakom ett kraftigt lastgaller eller fastsatt i hundsele. Kylmatta som är fylld med en gel, blir kall när hunden lägger sig på den. Tillbehör till burfläkt De Luxe, ger en kylande effekt upp till timmar. Man kan också ha hunden i en bur som man förankrar i bilen. En lös hund kan bli väldigt farlig i en bil.


Vid en kraftig inbromsning eller påkörning bakifrån kan . Lätt att installera pä alla burar. Burfläktten är ytterst bra när det är varmt väder t. Sveriges bästa sökmotor för shopping. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska . Hjälper till med cirkulationen i bilen och håller hunden svalare. Någon som har erfarenhet av denna burfläkt.


Effektiv vid bilresor eller vid hundutställningar. Cooler till burfläkt. Adapter till burfläkt.


En riktigt bra burfläkt att ha överallt där du har hunden i bur, t. En extra kylpatron finns att köpa som tillbehör. Fläkten hängs fast via två hakar på buren och fungerar i stort sett till alla burar med . Elementet inne i coolerns hölje är löstagbar och man . Kyl din hund med en burfläkt varma dagar. Levereras utan . Perfekt i bilen. För att burfläkten skall fungera måste man ha en coller som man läger i frysen före användning. Med denna coller på fläkten så ger fläkten under varma dagar och tillfälle, hunden den extra svalka hunden behöver.


Lägg i varukorg. Drivs med st LRbatterier (ingår Ej). Kombinera gärna med . Bland annat hundbäddar, hundburar, hundkoppel, hundleksaker och annan utrustning på Biltema. Köp burfläkt fläkt varm hund kyla häromi.


Hundar är mycket känsliga för värme och deras temperatur stiger hastigt. Se till att hunden alltid har svalka. Två hastigheter. Kan kompletteras. Marknadens kraftigaste fläkt , två hastigheter.


Om du väljer att transportera hunden i en bur ska du se till att den är utformad och placerad på ett sådant sätt att hunden får skugga och bra . Stort utbud och bra priser. Eget lager Gode priser. Velg leveringsland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.