torsdag 16 maj 2019

Fjärrstyrd vinsch

V vinsch för användning på arbetsplatser, inom. Shopping cart Lägg i varukorg. På ATV Huset har vi många års erfaraenhet av . En vinsch som har fjärrstyrning med kabel är svår att hantera i skog och terräng då den lätt fastnar på fel ställen.


En trådlös fjärrstyrning för vinschen gör det lätt . Hand och eldrivna vinschar till släpvagnar, båtkärror och biltrailers samt tillbehör som handvevar och olika vajrar och remmar.

Reglering av vinsch. Radio: Styr vinschen med en 2-kanalsradio och du får ett motorbromsat läge, ett tryck på UT-knappen så friläggs trumman och utdragning. Smidigt att använda om ditt befintliga vinschrelä har gått sönder och du vill uppgradera till fjärrstyrd vinsch. Kranmans fjärrstyrda hydraulvinsch HV6är en välbeprövad och pålitlig konstruktion. Vinsch fjärrstyrd.


Atv timmervagn med kran och fjärrstyrd vinsch. FORDON›Övriga fordon. Hemmabyggd skogsvagn med ledade .

Uppgradera din manuella vinsch och slipp springet mellan virket och manöverventilen, hjälp virket fram förbi hinder, stå säkert bakom virket. Fjärrstyrd vinsch. Ramstyrning Standup podium. Kan stå på ramen och köra. Ring för prisuppgift.


Elkablar, Relä, fästplatta, roller medföljer. Prisvärd vinsch att ev montera på ATV, timmervagn m. Stålvajer ø mm. Trådlös och fjärrstyrd vinsch. Finns att kika på hos Staffares filial. I Gästrikland Uppställningsplats zackrisson Entrepenad Norvägen Storvik . Kombivagn med flak och kran, fjärrstyrd vinsch.


ALL YEAR ROUND medium. Helgalva hydraulisk timmervagn. WARN VINSCH RTPORTALBLE. V - 681Kg - vajer, 7. PrestandaBelysning. Givet: ATV med frontmonterad vinsch.

Behov: Modifiera timmervagn som idag har handvinsch, till fjärrstyrd dito. Fungerar med samtliga vinschar i vårt sortiment och . Grundidén innebär att slangen dras ut med hjälp av en fjärrstyrd vinsch och att block av plast formar en bana för vinschen och slangen på väg mot anläggningen . Det mesta av virket är . Beställ nu för snabbast möjliga leverans. Bronco är ett av märkena i vår butik och det säljs direkt av . Mera information. Komplett vinsch med allt kablage som behövs. Hydraulisk, fjärrstyrd vinsch med ventil (m).


Passar i samma bulthål som Warn m. Dragkraft vinsch: max 6kg. Köp till vinsch och tippa flaket direkt via kranen. This site uses cookies and related technologies, as described in our privacy policy, for purposes that may include site operation, analytics, enhanced user . FJÄRRSTYRD VINSCH OBS! Uthyrs endast tillsammans med bilkärra.


Lasta ditt rullande fordon ensam utan problem. Släpet har såväl tipp (hydraulisk) som fjärrstyrd vinsch (el-vinch med eget batteri). Lastsäkringssband kan ingå om så önskas. Lastning och avlastning är enkelt, . Kranbilarna utrustas i stort sett alltid med fjärrstyrd vinsch , olika förvaringsutrymmen som förvaringsskåp för grovverktyg mot framstammen, flakkådor under flaket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.