onsdag 29 maj 2019

Flexibel koppling propelleraxel

Centaflex flexibel koppling typ M. Det stora, inbyggda gummielementet ger en mjuk överföring av vridmomentet. Monteras mellan propelleraxel och backslag. Vore intressant att veta vilken typ av flexibel koppling du åsyftar.


Så ska vi nog kunna reda ut eventuella frågetecken. Funderar på att montera en flexibel koppling , men vet ej vad ja ska välja för.

Normalt vibrerar en propelleraxel en smula, för vare sig propeller,. Flexibel koppling propelleraxel. Vid vinkelavvikelse (med flexibel koppling som tillåter detta) . De vanligaste flexibla kopplingarna finns här nedan. Andra versioner offereras, hör av dig till oss om du inte finner en passande flexibel koppling.


RD:s flexibla propelleraxelkoppling består av en skiva som dämpar vibrationer och svängningar. Skivan är gjuten i polyetenplast, ett flexibelt men ändå mycket . RDs flexibla koppling är gjuten av polyuretan, ett flexibelt, vibrationsdämpande och stryktåligt icke ledande material, med upphöjningar som ger frigång för sk.

LÄGG I VAREKURGEN. Kopplingen som monteras mellan backslag och propelleraxel tillåter en. För anslutning av axel till denna typ av flexibel koppling krävs också propelleraxelkoppling av konventionell typ.


Byte av flexibel koppling mellan backslag och propelleraxel Min är dålig i båten och måste därför bytas. Båda våra båtar hade propelleaxeln . Artiklar till av totalt 48. Sortera utifrån. Efter många och långa funderingar, mätningar och gissningar beslutade vi oss bägge för att satsa på varsin flexibel koppling. Valet föll på Vetus flexibla . För mer information, kontakta oss!


Levereras inom 5- arbetsdagar. Sleipner propelleraxel levereras standard med ISO kon i hänvisat till tabellen under fliken. Vid montering av flexibel koppling reduceras denna längd med. En preliminär uppriktning av motor-backslag- propelleraxel görs utan att den flexibla kopplingen monteras.


Vridmomentet förs över från backslag till propelleraxeln med en unik flexibel axel, som tillhandahåller dubbla kardanegenskaper och konstant hastighet. AquaDrive axelkoppling. Det är en helt stum koppling mellan två runda skivor med bultar som förbinder backslag med propelleraxel.

Vet att det lär finnas en koppling. Sexkantmutter till propelleraxel Rostfritt material. Hylsrör i epoxi med svarvad utsida för propeller axel. Gummikoppling, Utgått. För 30mm och 35mm propelleraxel.


Denna kontroll kan ej utföras med flexibel koppling. Propelleraxel i kombination med kar- dauknutar. En flexibel axelkoppling på backslaget förlåter mindre justeringsfel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.