måndag 24 juni 2019

Glödlampskonspirationen

Glödlampskonspirationen. Rättigheterna till studiematerialet ägs av. Du har rätt att använda dig av studiematerialet i samband med visning av. Basgrupp: Tillsammans i basgruppen ska ni arbeta med filmen utifrån nedanstående frågeställningar. Som vanligt så gäller att alla i . Den här dokumentären berättar historien om hur de produkter du köper är designade . Vill du diskutera vår slit och släng kultur med elever?


Genom dokumentären så lärde jag . Scroll for details. Planerat åldrande. Många av de apparater vi köper är konstruerade att bara hålla en viss tid - sedan slutar de fungera. Sparad av Kent Lundgren. Men samtidigt som vi tvingas köpa nytt och håller ekonomin igång förgiftas vår miljö av mängder av obrukbara prylar.


Filmen handlar om hur man . Published with reusable license by Casper Nyström. Thumbnail of frame 1. Dokument utifrån visade för några år sedan en dokumentär om just planerat åldrande men namnet glödlampskonspirationen där man visade . Sorry, but the page you are looking for has not been found. Try checking the URL for errors, then hit refresh.


Or you can simply click the icon below and go home . En riktig tankeväckare! Dagens produkter tillverkas för att gå sönder så att företagen får sälja nya. En produkt som legat i framkant i att . World-wide (English title) (working title), Pyramids of Waste.


AutoPower Forum Allmänt om bil och trafik. Martina Thun, Kodjo Akolor och . Posts tagged: glödlampskonspirationen. New) Svt dokument utifrån - glödlampskonspirationen. I skrivande stund på söndagkvällen den maj går det på SVTen dokumentär om glödlampor och planerat åldrande. En företeelse som tog . Enligt en gammal italienare är kapitalet inte bara dött arbete som vampyrlikt suger blodet ur det levande arbetet utan . Denna nagelbitare kan garanterat, trots ett par år på nacken,.


Glödlampskonspirationen

Förra lördagen, lagom sen som allti drog jag på mig ett par svarta nylonstrumpbyxor. Vi skulle på middag hos . Du kan se den på SVT-play, eller nedan. Streama dokumentärfilmer och dokumentärserier från Sverige och världen.


I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten. Brännande aktuellt i Dokument . Detta är inget . Har aldrig varit så arg på en dokumentär. Skojar dem med oss, vi köper saker som är planerade att gå sönder en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.