tisdag 6 augusti 2019

Gömma sladdar list

Men trots detta så är sladdar och kablar fasta inslag i alla hem. Om du ska dra sladdar upp längs en vägg till taket, så är den mest diskreta av de enkla lösningarna att dra sladdarna. Så varför inte passa på att gömma sladden samtidigt? Det kan ordnas genom att tillverka en list med inbyggd kabelkanal.


VIDEO: Den gamla fotlisten är ful och sliten. Dina elektronikprylar och ditt rum kommer att bli . Trött på sladdar som gör att det ser rörigt ut? Hos Clas Ohlson hittar du ett stort sortiment av smarta produkter för att organisera dessa. Göm sladdarna i en . Hitta denna pin och fler på Hus av Gunilla Zetterström.


Sparad från swedoor. Det är klokt att dölja sladdar ordentligt, både för att det ska se snyggt ut och för att. Men man kan inte använda dem i stället för list , eftersom de inte ger väggen . Förutom att Swedoor erbjuder golvlister i samtliga kulörer och fanérslag som vi erbjuder dörrar, har vi även en smart golvlist som vi kallar snap-in- list.


Alla sladdar går inte att gömma , men kreativa sätt kan få sladden att bli en kul inredningsdetalj. Andra sladdar , som i tv-miljö eller kring . Inte enklare då att ha en snygg (?) list till golvet och där dra i en . I always dreamed of having a garden at my place. I never had the time or chance to regrow foods like I want. Having your own natural garden is wealth. Kabelkanalerna fungerar perfekt när du inreder hemmet eller vill gömma synliga sladdar.


Med en kabelkanal kan du snyggt och enkelt samla ihop och täcka för . Det förklarade dock varför det var satt först en list och sen en mindre . En annan är ju och köpa typ plastslangar som man kan ha sladdar i. Det finns ingen dörrtröskel så man kan gömma sladdarna heller så nu undrar jag om det finns någon typ av list man kan gömma kablarna i som . Jag använder någon mässingsfärgad list från Silvan liggande intill . Dölj sladdarna från din belysning. Det är inte alltid som det är kul med sladdar från din belysning även om vissa av dom kan va lite snyggare än andra. Nån fler än jag som är SÅ less på alla sladdar under tv:n men inte orkat köpa en såndär list för att gömma dom? Då kan ni alltid göra som jag. Med kabelkanal i lätthanterat material kan du dölja de sladdar som annars ligger.


Fäst till exempel vägghögtalarens sladd med klammer eller självhäftande list. Gardiner kan också gömma grenuttag och transformatorer. Apple-tv, TiVo, bredband - JAG AVSKYR SLADDAR. Vad ska jag göra?


UPPDATERING: Tack. More ideas for you. Inredning Design . Kabellist för att stilrent gömma sladdar. En smart design möjliggör . Funktionell och estetisk list som döljer alla sladdar och kablar.


Förra veckan snuddade vid föregående veckas projekt som också handlade om sladdar. Nu var det däremot dags att gömma sladdar och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.