fredag 2 augusti 2019

Lidingö elektriska butik

Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi sparar information. Lidingö Hushållstjänst AB. Vi erbjuder våra kunder trygghet, kunskap och god service.


Elvaruhuset är ett privatägt och leverantörsoberoende belysningsföretag med fokus på kvalitet. Välkommen till din Elon- butik ! Hos oss på Elon kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Det är kanske vitvaror vi är . Hos oss hittar du ett välsorterat och brett sortiment av hembelysning från välrenommerade varumärken. Vi har lång erfarenhet och en bred kunskap inom el och . I vår butik kan vi också printa ut bilder i mycket stora format.


Ta med ditt favoritfoto till oss så trycker vi upp den i jätteformat! Endast vitvaror. Förrådsvägen 2B. Vi säljer även diverse motorer i vår butik. Optimum Consult.


Vi arbetar både mot . BBlomsterAffären Butik GrönByus. Eldriven Installation i Stockholm AB. Messeniusgatan Stockholm . Postningsverktyg o slipmaskin. UTHYRES - Speed Heater. Elektriska verktyg i nyskick.


Vår butik i Växjö ligger i hjärtat av centrum, på samma adress sedan 1972. Här hittar du lampor i många olika stilar, men också ett brett sortiment av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.