torsdag 26 september 2019

Wago 222

Vi specialiserar oss på rörförstärkare och förstärkare byggsatser, med ett stort utbud. Vox fortsätter att bygga dem med samma höga standard och. Legendarisk 15w rörförstärkare med Normal och Top-Boost kanal samt . Har du frågor om produkterna så kontakta mig gärna via epost.


Ta en titt i dokumentationen. Där kanske svaret på din fråga redan är beskrivet.

Fakta och tips på produkter för allt som rör vanliga förstärkare och gitarrförstärkare. Precis så här gör jag och alla andra gitarrförstärkartillverkare när vi bygger. I rörförstärkaren sker den magnetiska omvandlingen i utgångstransformatorn. Istället för att modda en massa förstärkare - så jag bygger en egen. Men det är ju ingen kärnfysik det här att bygga gitarrförstärkare.


Hej, jag har planer att bygga ihop en rörförstärkare och frågar er vart man kan köpa en byggsats? Den får inte vara för dyr. Jag har börjat bygga ett par mini-Carlsson, modell OD-11.

En rörförstärkare är en förstärkare vars aktiva element helt eller till största delen. Lådvolymen ska bara vara dryga liter. Yttermått x . Rörteknik har varit min passion sedan tonåren då jag byggde. Bygg själv och få mer ljud för pengarna!


Modifikationer och egna. Vi har både rörförstärkare , transistorförstärkare och och RIAA för dina behov. Göteborgarna APS Tubetechnique och Röcklinger som både bygger med rör. En enkel rörförstärkare är faktiskt ganska enkelt att bygga sig. Och det behöver inte bli så dyrt om vi håller oss till normala rör och enkla transformatorer.


Quad II, själva modermodemet för alla rörförstärkare. Jag började fundera på om man inte skulle kunna bygga en jätte enkel rörförstärkare till min . Tycker det är så häftigt med alla rörförstärkare istället för dom tråkiga transistor. Så jag vill bygga en men har tittat lite på och dom mesta. Har länge funderat på att bygga en enkel rör stereo-förstärkare på högst. Under slutet av 70-talet och början av 80-talet höll jag på med konstruktion av rörförstärkare.


Bygga en enkel rörförstärkare som novis? Jag har alltid velat bygga min egen förstärkare, som ett kul projekt.

Dels för att kunna känna att . Här är en liten rörförstärkare med st ECLsom jag byggde för ett tag sen. Tanken var att den skulle vara så billig som möjligt att bygga. Ivrigt påhejad av min kompis Uffe bestämde jag mig för att bygga en gitarrförstärkare själv. Självklart skulle det vara en rörförstärkare och den skulle ha låg effekt . Jag vet att många kan mycket om rörförstärkare och hur man bygger dom så jag tänkte fråga, eftersom jag själv inte är så kunnig i ämnet om . Moody Sounds hemsida för att undersöka de rörförstärkare jag vid ett tidigare . Utgångssteget i en rörförstärkare av pushpulltyp är ett naturligt differentialsteg .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.