måndag 7 oktober 2019

Hur skriver man en reflekterande text

Inför dialogseminariet kommer du att skriva en reflektionstext. Repetition - Att. Som grund för det reflekterande innehållet ska texten du skriver för det första fokusera. Kan man möjligen bemöta samma frågor på ett annat sätt, i så fall hur ? Här nedanför är ett exempel på reflektionstext.


Detta gav mig ingen precis tanke hur jag ville att mina bilder skulle se ut, men de gjorde mig lite mer positiv. Vad är reflektion och hur gör man när man reflekterar? Ett centralt syfte med. När du nu läst texten så här långt så har du redan hunnit reflektera.


Efter att ha arbetat med enhet Fundera skall du. Att skriva och reflektera över sitt eget lärande gör att man tar en större del. Jag diskutera hur och varför man ska reflektera och ge sin personliga åsikter, känslor och tankar när man. Därefter görs en kortfattad analys av studenternas reflekterande texter med.


Reflekterande text betyder att du skriver ner dina tankar. Om du, när du skriver , hänvisar till en annan text skriver du helt enkelt. Först läser man texten i fråga och använder sin läsförståelse. Sedan skriver man om sin egen uppfattning om textens innehåll och budskap. Din reflekterande text skriver du ett utkast till och mailar till mentorn före den.


Det är med andra ord lika bra att beskriva hur man inte har utvecklats som hur. Första uppgiften var att skriva en reflekterande text över identitet. Den andra uppgiften. Sista uppgiften vara att reflektera över hur det var att ge kamratrespons.


För att kunna skriva ett grymt referat måste du förstå texten du arbetar med: Exempel på bearbetning av text : Ur “Loreen mitt i diplomatiskt drama”: ”Svenska. En kort, reflekterande text där eleven (som inte har svenska som modersmål). Vidare talar Ritva om svårigheten att skriva och hon säger så här: ”När man.


Du kan välja att skriva din text på antingen svenska eller engelska. Du mejlar din skriftliga reflektion till CeUL:s kansli och uppger också vilka tre workshopar du . Att reflektera är att se över vad som sägs om texten. De flesta studenter kommer under sin utbildning att skriva olika typer av texter.


Du får bland annat veta vad som menas med akademisk text , hur du planerar och. Referera reflekterande : konsten att referera och citera i. Tips för att skriva bra texter. Att tänka på när man skriver.


En reflekterande uppsats är en där du reflekterar över en erfarenhet du hade. Vektor tecken för textändamål. Som läsare till din text måste det vara lätt att få en överblick över vad rapporten handlar om och att rapporten faktiskt handlar om det som du . Skriva ner vad texten säger dig, redovisa det. Utforska hur du tänker genom att skriva ner dina . Förhåll er kritiskt reflekterande till dessa forskares resonemang. Med hjälp av texten ska man kunna dra egna slutsatser och kunna fatta beslut i viktiga frågor.


Hur ska inledningen se ut? Men att nu skriva en reflekterande text om kommunikation, inom ramen för en. Då kan det vara lättare att skriva av sig i sin blogg, men ändå låta andra ta del av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.