torsdag 17 oktober 2019

Lindragare hydraulisk

Tillbaka till toppen. Kompakt hydraulisk lindragare designad för seriöst fritidsfiske samt professionellt yrkesfiske och havsbruk. Hela drivlinan . Shoppa medicinska, veterinära och industriella produkter på PricePi – Sökmotorn för shopping.


Lindragarna är tillverkade i gjuten aluminium, syrafast . Northlift nätdragare.

Fullt fungerande ypperligt. Inklusive slangar, pump och tank. Kan provköras i båth. Spiralfjädrar som ger en motriktad kraft på delar med ytor som hydraultrycket verkar på för att åstadkomma en kraftbalans mellan mekanisk och hydraulisk kraft. Båtvarv ockerobatvarv.


Med plasttrumma. Färg: Blå, Svart. Trumdiameter, m320x530.


Jag kommer oxå att montera en hydraulisk lindragare så att vi slipper att använda blåsa för att köra upp ankaret med under djupfisket.

I år så kommer jag att ha . Den ultimata allround båten 6Pro har nu kommit i en hyttversion! Detta är båten för dig som fiskar,. Hydraulisk styrning . Avsilingskasse-tillv. Dörjestänger Sökljus Arbetsbelysning på däck. Ekolod Inverter 300w.


Diskho med elpump. Hitta lindragare ,garndragare. Här är Stockholm . Fiskburar, sumpar och lindragare. Efter en kvarts gång halar vi in första märket, lägger linan i en hydraulisk lindragare och börjar dra hem. Redskapen kommer genom det gröna . Inför hummerfisket så finns det även en hydraulisk lindragare att montera.


Badstegar till bärplanet. Diverse Tampar och fendertar Bockar för . Fällbar lindragare Smartliner. Motorbåtsstötta.

Båten har som standard hydraulisk styrning, en nio tums kartplotter och trimplan. Göteborg till våren. GPS plotter, radar m. För fiske finns allt från mesanmast till hydraulisk nät och lindragare. Under däck finns även ett stort lastutrymme om ca 7liter som även kan . Flyttbar 1-pelarlyft passar perfekt till alla slags reparationer som kräver god åtkomst under och runt.


Akter nätdragare: inklusive hydraulisk montering och reglage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.