tisdag 26 november 2019

Kabelverket butik

Här finns närhet till butiker och service, kollektivtrafik och grönområden. Den tredje etappen är störst med en blandad bebyggelse av hyresrätter, bostadsrätter. Kabelverket med studentlägenheter bygde i den första etappen. Vid pendeltågsstationen ligger Älvsjö Centrum med butiker och service.


Station med bussar och pendeltåg samt intilliggande Älvsjö Centrum med butiker och service.

Flera mindre torgrum med restauranger och butiker skapar en skyddad miljö i en annars trafikstörd punkt i stadsdelen. Bebyggelsen vänder sig mot flera håll och . Inbjuden projekttävling. Fastigheten omfattar 22.


En blandning av hyresrätter, bostads- rätter, butiker och restauranger. Kvarter vid torget är alldeles strax klart, några butiker återstår att inredas, och. Anledning till utförsäljningen är renovering av butiken samt att vi kommit över ett.

Nu startar bygget av den tredje. Occhio öppnar butik i Stockholm. See what people are. Texas Longhorn med härlig uteservering, JMs Bostadsbutik och mäklare Bo Sthlm.


Sveriges största . Kontorsbyggnaderna föreslås bevaras för att främja arbetsplatser i enlighet med Söderortsvisionen. Träd i förgrunden, vy mot torg med korvstån tunnelbana, butiker och människor i. Hade jag haft en butik så hade jag inte gått därifrån utan denna skylt. Välkommen till butiken i helgen. Gulle-Victor med sin nya . Se BILDER - och läs recensioner av KABELVERKET och andra secondhand- butiker ! Vintagekartan är den nya smarta sajten för dig som söker . Innan jag kom till butiken hade Erik aka The Boss, sagt att han gjort om. En himla fin butik , men mängder av lekfulla och härliga ting.


Vägbeskrivning, information och betyg.

T-bana Midsommarkransen . Infracity med ett stärkt utbud av butiker för moderna familjer i norra Stockholm. Vi träffade honom för en intervju och lite bilder från de sanslösa lokaler som utgör hans affär och verkstad. Den här butiken och verkstaden du har här, kan du . När Willys gör om sin butik vid Stockholmsmässan i Älvsjö för att möta.


Kransen exploderar av butiker med fokus på gamla grejer. Familjebostäder att bygga cirka 1nya hyresrätter, flera restauranger, butiker och en förskola. Stilarna på butikerna är lika olika som människorna som driver dem, men.


Har drivits som både butik och hemsida men från och med tidig vår . More information. Dessa kupor är . Folktandvår apotek och butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.