torsdag 9 januari 2020

Kattlåda med hög kant

Med en hög kant bak och en skyddskant runt lådan. Fri frakt över 5kr. Stora och små kattlådor utan huv, samt den populära Peewee kattlådan - svensk design! Cleany Cat med hög kant blå. Här finns smarta kattlådor för att slippa sand på golvet.


Kattlåda med hög kant

Kattlåda med kant ta. Vi har haft innan en stor plastlåda som kattlåda men tyckte det var mindre fint då ena lådan står framme . Här har vi två olika kattlådor. En praktisk kattlåda i plast med avtagbar kant så att den enkelt kan städas och sköljas ur. Med hög avtagbar kant som håller san strö och urin i lådan.


Kanten är extra bred och har en sil vid öppningen som gör att sanden silas ned i lådan då katten. Vi rengöring är kanten lätt att ta av eller om man vill anpassa höjden . Ingången är lägre för att även äldre, sjuka eller svaga katter enkelt ska ta sig in och ut ur Aseo Jumbo kattlåda. Reklamationer ska ske senast dagar efter mottagen order. Köpta varor kan . När din katt kommer till sitt nya hem behöver man bland annat en kattlåda , . En hög kattlåda som katter kommer in i uppifrån underlättar. Finns mörkblå och mörkgrå.


Kattlåda med hög kant

Ange gärna färgval! Savic Aseo XXL kattlåda med hög kant. Denna pin hittades av Cecilia Gyllenhammar. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Det finns många olika typer av kattlådor , i värsta fall får man pröva sig fram innan. Denna låda har en hög kant som fångar upp mycket av den sand sprätts iväg . Fin kattlåda med sprättkantEn öppen kattlåda för de katter som föredrar låda utan huv. Praktiskt kattlåda med hög kant och öppning i taket.


Toalett för vuxna katter - Brun - Denna kattoalett är försedd med en extra hög kant som hjälper till att hålla ev. För varje katt som tillkommer i hemmet bör du skaffa en till kattlåda. Den gamla typen av kattlådor med låg kant och endast några centimeter kattsand. Hög baksida på kattlådan förhindrar läckage för katter som kissar bakåt.


Det är viktigt att rengöra kattlådan. Stilfull kattlåda med avtagbar kant. Lådan är en extra hög kant bak för att undvika att kattsanden sprätter ut när katten gräver i lådan. Vissa recensioner säger att den passar extra . M-Pets Cairo är en praktisk platssparande hörntoalett i plast med hög ram för att förhindra att katten sprätter sand utanför kattlådan. Lagerstatus: I lager.


Kattlåda med hög kant

Produktbeskrivning. Härligt designad modell med hög kant som förhindrar sprätt. Fiffig hållare för . Upptäck ett stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.