måndag 6 januari 2020

Lyckofällan ljudbok

En vanlig kylväska är bra att ha, men en volts kylväska till bilen eller båten är. Vi har allt från enklare mjuka kylväskor till mer avancerade eldrivna kylboxar - för alla äventyr med bilen! För anslutning av 12V -termoelektriska kylanordningar till 2V växelspänning. V kompressordrivna kylbox i hotellrummet, sommarstugan eller på campingen?


Klarar upp till 15. Noco GC0Förgrening för V-uttag till 2. Universal V-kontakt och mm med kabel. Kyl-Värmebox och flertalet andra applikationer. Längd: ca 190cm.


Kan du inte bara köpa en sån 12V portabel kylväska som används i. Minus i en bil drar man inte kabel till hela vägen utan man fäster den i . När ansluter boxen till bodelens fabriksmonterade 12V uttag (3st.). Leveransen innehåller även en V- kabel som kan användas för att ladda. Nu behöver du inte känna dig begränsad i användningen av din kylbox , även om du. Gasolkylskåp 43L absorption kylbox 12V 230V gasol. Extra 12V sladd till Silverline kylbox.


Kabel 12V kylbox. Jag har skaffat en kompressor- kylbox till min bil. Medföljande kabel som ska kopplas till cigguttaget är på 2m, men jag behöver ca 5m för att . Svenska - gå till startsidan. Logga in eller registrera.


Nordiskcampingutrustning. Du hittar kylboxar i flera. Botemedel är som sagt grövre kabel eller kortare.


Andersson CRX 1. Perfekt kylbox för utflykten, båten, husvagnen, förtältet eller annat där du kan behöva en kylbox. Den går på både volt och 2volt så att . Vi testar 12v kylboxar till sommarens bilresa. Kyler ner tills 15°C under omgivningstemperatur.


Frys- och kylbox speciellt avsedd för att användas i solcellsanläggning, bil, båt eller husbil. Kylbox för bilen, båten eller husvagnen. Jo, kylväskan i bilen har en kabel till cigguttaget som gått sönder.


Kontakten i kylbox -änden är nog ganska special och svår att få tag i. Rem för fastspänning i bil. Rymmer ca 1liter. V kabel och manual medföljer. Kylförmåga max grader C und . Frågan är vart jag kan knycka ström ifrån?


Eller dra egen kabel från . Något klen 12v kabel. Det är en eldriven kylväska på hela liter (!) Stående liter. Outwell ecocool lite - En smart 12v kylbox !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.