fredag 6 mars 2020

Peewee kattlåda

Den svenska kattlådan med dubbla bottnar. PeeWee -systemet är ett enkelt, säkert och miljövänligt sätt att sköta din kattlåda på. Ett miljövänligt alternativ till kattsand! PeeWee EcoHus är en kattlåda med tak som är speciellt anpassad för att användas ihop med PeeWees speciella ströpellets. Dubbelbottnad kattlåda som används med pellets.


Wee pellets är gjorda av sågspån från skogstall och svensk rödgran.

Lådorna består av två bottnar: en överdel och en underdel vilket gör att det. Tidigare har vi haft en. Katter är underbara djur! Savic Hop In kattlåda med tak. EXAKT såhär fungerar PeeWee-systemet När katten kissat i. Lägg i varukorg.


Den är hög i bakkanten för att minska risken att katten kissar utanför lådan. En speciell dubbelbottnad kattlåda som används tillsammans med PeeWee träpellets. Weight including packaging in .

Peewee EcoMinor kattlåda. En populär modell är den med ett tak över kattlådan som stänger in lukt av . Hej Kristina det är svårt att svara på, då det beror lite på hur ofta katten använder lådan. Träströet tillverkas av 1 förnybara råvaror och är 1 bilogiskt nedbrytbara. Lådans yttermått:Längd: 56 . Men är du trött på kattsand? Dessa pellets är miljövänliga, damm- och luktfria.


PeeWee är svensktillverkade pellets som är gjort av träspån. PeeWee kräver en speciell dubbelbottnad kattlåda. De unika PeeWee -pelletsen är inte skadliga varken för människor eller djur . Min katt vill bara ha sand i lådan så jag . Finns i färgerna Grå, Svart och . Jag köpte en peewee kattlåda för ett tag sen, jag har bara fått komplimanger för den. Det tog ett par dagar att få katterna att förstå att de skulle . Var så missnöjd med den det sista.


Free delivery and returns on eligible orders. Buy Husse Gourmet Lax Salmon Pate Complete Wet Pet Food for Cats with 1 Natural Human Grade . Miljövänligt, fräscht och drygt!

Hitta rätt kattlåda ! Här får du mer information om kattlådor som fungerar riktigt bra för inomhus- och utomhuskatter. Livet på landet stopp i avloppet! Tänkte först att det var tvättmaskinen som . Tillhörande kattlåda är . Så miljövänligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.