måndag 13 april 2020

Modernum timer

Värmer snabbt och effektivt upp kupén. Anpassar effekten beroende på omgivningstemperaturen. Kan monteras hängande under t. Då är en kupevärmare från DEFA lösningen. DEFA WarmUp består av batteriladdare, kupévärmare , styrenhet, kablar, . DEFA MiniPlug anslutningskabel passar DEFA MiniPlug intagskabeln som monteras i bilens . Från nu i november fram till december lämnar vi rabatt på motor- och kupévärmare från DEFA och Calix!


Rabatten gäller vid montering. De första motorvärmarna monterades i topplocket, i dag monteras de. Slipp skrapa rutor i vinter! Vi vet vad som passar din bil! Motorvärmare - Kupévärmare.


A är en kraftig och kompakt laddare som är enkel att montera. Då får du både en varm kupé och en varm motor. Komplett guide hur du installerar motorvärmare, kupévärmare och uttag på din bil.


Modernum timer

Jag visar alla saker du. Installerar du en. Med DEFA kupévärmare slipper man sätta sig i en kall och isig bil. DEFA levererar en serie batteriladdare för fast montering i fordon.


Defa motorvärmare inkl. Calix batteriladdare monteras som en integrerad del av värmesystemet. För montering på kabel till Kupévärmare.


Modernum timer

Har man en gammalmodig skrymmande värmare kan det bli värre. Calix motorvärmarsats med Kupevärmare , kablar och motorvärmare . Boka montering av kupévärmare från DEFA. Boka tid enkelt online genom att ange bilens registreringsnummer. Vi har för närvarande 7st verkstäder. Monteringsanvisningar.


Adapter är kanske ett . Om ni väljer att montera ett DEFA bilvärmesystem ger ni er själva en smidigare. Ett DEFA -system kommer även med en kupévärmare , som även den kan styras . I de allra flesta fall är det mycket enkelt att montera en kupévärmare i bilen. Med de flesta följer en platta för fast montering.


Inför vintern tänkte jag montera enbart kupévärmare. Att montera kupévärmare borde väl inte vara svårare än att montera. En motor- och kupévärmare håller både dig och din bil varmare under vinterhalvåret. DEFA Kupévärmare Kupévärmare Termini II.


Köp med montering. Det går att välja en värmare som monteras på oljetråget för att ha varm motorolja vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.