onsdag 15 april 2020

Nybygge göteborg centrum

I kvarteret Södra centrum bor du centralt med närhet till det mesta. Studio Brämaregården. Göteborg och minuter till Mölndals centrum. Ett nyproduktionsprojekt är stort och kan omfatta ett större område, det är inte ovanligt att helt nya stadsdelar . Nu finns flera till salu.


Kanske ditt drömboende finns här. Från Hisingen till Hovås. Läget är så centralt att händelsernas centrum skulle kunna . Vid Kosmosgatan i sydöstra Bergsjön planeras nybyggnation av bostadshus i 3-våningar, samt påbyggnad på befintliga skivhus med en vindsvåning.


Visa öppettider. Här bygger vi nytt. För utvecklingens detaljplan hänvisar vi till . Projetet avser utbyggnad av stationsområdet med bl a stations och centrumbebyggelse. Cirkustomten blir en knutpunkt mellan Södra Vägen och Kungsportsavenyn. Läs mer eller anmäl intresse här!


Utbyggnaden, som kommer att ske etappvis, ska . Välkommen till Platzer. Vill du hellre cykla tar det en halvtimme in till centralstationen. Nyproduktion - Planerade. Vår reporter åkte till Lerums Centrum och frågade både lokalbefolkning och . Ringöns egen konsthall Järnhallen, via kunskapscentrum på Lindholmen och . Bli en del av Geelys Innovationscenter på Lindholmen i nyproducerade kontorsytor!


Lokaltyp Kontor. Exklusivt nyproduktionsprojekt nära Torslanda Golfbana. I samma fastighet som Neuberghska Bambergska äldreboendet finns sex moderna seniorlägenheter för personer . VÄLKOMMEN TILL NYA HOVÅS, GÖTEBORGS NYA STADSDEL . Dessutom ligger Axel Dahlströms Torg runt hörnet vilket är centrum för affärer och service i Högsbo med apotek, bank, bibliotek med mera. Brandbergen Centrum.


Klicka på ”Filtrera” för att applicera sökfiltret. Du hittar dina . Dels på kort sikt med nybyggen och stadsutveckling, men även ur ett historiskt perspektiv. Sälja eller köpa bostad?


Vi erbjuder dig en modern professionell mäklartjänst. I Askim söder om Brottkärrsvägen planeras friliggande villor och i Södra Brottkärr 1blandade bostäder. Uppdaget gick ut på att skapa ett litet centrum som integreras med ny bostadsbebyggelse.


Norr om Billdals kyrka föreslås nybyggnation av upp . Vi placerade ett torg på den mest centrala och integrerade platsen vid . Kvarteret Prästlyckan – Alingsås Centrum , Alingsås. Eller kanske söderut mot Varberg eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.