torsdag 30 april 2020

Nyckelströmställare assa

Nyckelströmställare assa

Nyckelströmställare komplett monterad. KSDS-35H, för användning i nyckelströmställare med dubbla. Passar ASSA -cylinder 701. Kontaktförfrågan. Beskrivning Teknisk data Dokument.


Fabrikat Orion, metallkapsling på vägg montage. Förberedd för ASSA cylinder. Kappslingsklass IP5 Max. Låslåda för Assa -cylinder. Logga in för att se prisuppgifter.


Visa ersättningsartikel. Lägg till i varukorgen. Detta tack vare sitt flexibla modulsystem för tryckknappslådor. Djup art (mm): Levereras utan oval låscylinder och cylinderskylt 7men med bygel för fastsättning av låscylinder i fronten. Ett annat alternativ för öppning och stängning av portar är nyckelbrytare som monteras på väggar eller pelare i anslutning till portarna.


Dessa brytare kan. XXMEnkelcylinder för låsbara handtag, nyckelströmbrytare, manöverskåp etc. XXMCylinder för manövrering med nyckel från säkerhetssidan och vred för . Går det att få tag på? Kan man bygga själv? Tacksam för alla typer av tips och . Imponerande och funktionell entré.


Besams skjutdörr CMD gör att man kan utforma entrén i tre dimensioner, med djup utöver. Produktbeskrivning. Rexel klassificering. Feature, Feature Details . CYLINDRAR, BEHÖR OCH HÄNGLÅS.


Nyckelströmställare assa

Patenterad cylinder för högfrekvent användning . För manövrering av jalusi upp och ner. Låscylindrar i ASSA basic d-serien. Standard är med tubmotor inkl nödmanöver som motordrift, styrning sker via nyckelströmbrytare. Rullgallret kan kompletteras med lås för ASSA cylinder 70. Helst med en liten säker låda och med möjlighet att byta låskolv så man kan stoppa in tex ett säkert ASSA -lås.


Användarvisningsbild. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan . För öppning av grind med nyckel. Kolv medföljer ej. Många av de mest värdefulla egenskaper och innovationer som karaktäriserar . ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.


Nyckelströmställare assa

För den som vill investera i ett passersystem som kan växa med behoven har Assa en lösning. Med Assa ARX får man ett avancerat . När du väljer att investera i ett passersystem ska lösningen kunna växa med ditt behov av att säkra alla typer av dörrmiljöer – systemet ska vara .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.