onsdag 6 maj 2020

Opinionsmätning april 2016

Sverigedemokraterna minskar för tredje mätningen i rad i YouGovs opinionsundersökning. Folkomröstningen i juni som ska avgöra om britterna lämnar EU närmar sig och nya opinionsmätningar publiceras varje vecka. SÄKERHET I RESULTATET. Alla urvalsundersökningar har en . Isabella Lövin föreslås som.


Mehmet Kaplan avgår som.

De rödgröna är i klar ledning i alla opinionsmätningar , men hoppet lever för. Studier och opinionsmätningar visar att majoriteter av såväl icke-rökare som . Nya opinionsmätningar visar att stödet för de standar- diserade . De två regeringspartierna når tillsammans inte ens procent i Ipsos nya opinionsmätning. Hur skadligt är snus egentligen?


Moderaterna nöjda efter svag opinionsmätning. Grusgrop kan bli attraktivt bostadsområdebäst. Planerna på idéhuset skrotas – Tullingepartiets kamp slutade med seger.

Labours nya ledare efter Jeremy Corbyn väljs i april. Konservativa Torypartiet leder i opinionsmätningarna. PiS i opinionsmätningarna även om det från. Sverige ska fungera Sverige är på väg åt fel håll. Opinionsmätningar visar att en majoritet av väljarna upplever att utvecklingen i Sverige.


See the latest estimates and poll at. Registered Voters - Republican. Euro-sympati i befolkningsgrupper (maj- – ). Socialdemokraterne: 2 (23). Radikale: (6).


Enligt de senaste opinionsmätningarna kräver två tredjedelar av palestinierna att president Mahmoud Abbas avgår. Efter Rysslands invasion. Miljöpartiet får sin sämsta . I en opinionsmätning utförd av Zenter får den sittande presidenten hela 5procent.


Andri Snær Magnason - som hittills är den starkaste . ARD-DeutschlandTrend im . Hillary Clinton har en stor ledning i opinionsmätningarna inför tisdagens primärval i New York. Bill Browder är .

Hur lång tid tar det att bilda nya regeringar? Att skynda långsamt. Enligt en opinionsundersökning som analysgruppen.


Kritiken mot Romson handlar främst om att hon har så svagt förtroende hos väljarna, och har haft det länge, enligt opinionsmätningar. Men i tio opinionsmätningar i rad har partiet legat under fyraprocentsspärren, något som inte hänt sedan . Inbrott orsakade protestmarsch15:04. Alliansen förteg känslig opinionsmätning 00:30.


För första gången ger en opinionsmätning ett högerextremt parti, Vox, cirka . I opinionsmätningarna väger det jämnt mellan EU-anhängare och EU-kritiska men om britterna röstar för att lämna. Om det skulle vara presidentval i dag visar opinionsmätningar också faktiskt att de kandidater som leder har minst chans att vinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.