torsdag 27 augusti 2020

Vevradio test

Stort test av vevradio. Vilken nödradio är bäst i test ? Läs tipsen från våra specialister som gör en utförlig kontroll under realistiska förhållanden. Radio som kan laddas via inbyggd dynamovev.


Perfekt för krisberedskap, men passar också för fjällvandring, sommarstugan, båten, eller där det inte . Nu är det dags för den andra halvan av vårt test av nödradio, eller vevradio om du så vill. I det här inlägget kommer vi att fokusera på de lite . Jag och min son utvärderar nödradion… Nödradion (eller vevradion) som vi testat lite grann, bygger sitt hela koncept kring denna energibank. Köp denna vevradio som drivs av solceller och vev istället för batterier. Denna radio kan ladda upp din mobil under krissituationer.


Välkommen in idag. I Civilbutiken hjälper vi dig att vara förberedd och hitta produkter för din egen krisberedskap. Hemberedskap - bli förberedd!


Vi testar en radio med inbyggd powerbank som kan laddas antingen med vanlig el, sollceller eller. Läs vårt stora test i samarbete med Vardagsprepping. När det kommer till vevradio så kan frågorna snabbt bli lika många som det finns vevradio i handeln. Sangean MMladdar även din mobiltelefon via USB . Laddas med vev när du inte har tillgång till ett vägguttag.


Test Robotdammsugare . Utrustad med USB-port för laddning av mobil och surfplatta. Förutom radion finns en lampa samt möjlighet att ladda din mobiltelefon. Check out these pics we just got from another happy Hobie Island owner.


Etón Corporation. Multifunktionell vevradio med LED-lampa, FM-radio samt USB-utgång som ger möjlighet till att ladda mobilen och andra tillbehör. Vevradio och nödradio. Köpte bland annat en liten vevradio där vid test alla utlovade funktioner fungerade. Snabb leverans utan problem.


Jetboil FluxRing 1. I denna del testar vi de små varianterna som får plats i jackfickan. Vattendunkar Vattenreningstabletter Petflaskor Minst liter vatten per person och dag. Batteridriven radio med extra batterier. Miljösmarta saker, FörKloka saker eller saker som helt enkelt är bäst i test. Lugn, vi har troligtvis det du letar efter.


Vi har ingen katalog och kommer inte att göra . Sidan innehåller ett quiz där du kan testa hur förberedd du är, checklistor och. Behöver du rusta ditt hem för att klara ett längre elavbrott? Nej, kommunen har beredskap så jag får det jag behöver ändå. Ja, i vissa fall, . Faktum borde varje hushåll ha en vevradio hemma, rekommenderar den federala regeringen i sin nödplan, Helt meningsfull, trots allt kan vi göra det och . You will soon be able to again!


Nu har vinnaren i tävlingen vi utlyste under Krisberedskapsveckan, Susanne Grönlun fått ta emot sitt pris: En vevradio. Den kommer väl till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.