onsdag 2 september 2020

Reseadapter usa

Reseadapter usa

Ojordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning med europakontakt i USA , Japan och Sydamerika. Används för att koppla in utrustning med stickpropp . Ska du ta med adapter till USA ? I USA så kommer du att finna kontakter som är. Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över.


Reseadapter usa

Reseadapter SKROSS Europe to USA Adapter för dig som ska resa till USA från. Ger möjlighet att ger möjligheten att använda enheter från USA i. Låter dig använda svenska, jordade stickkontakter när du besöker Nintendos hemland Japan eller gräver guld i USA. Mycket smidig reseadapter som gör om USA , Kanada och Mexiko till Europeisk ( Svensk) kontakt. Du måste därför ha en reseadapter så fort du tar dig till ett land med en annan standard än. En reseadapter är ett måste för den äventyrslystne resenären som vill ha sina elektriska apparater.


SKROSS Country Travel Adapter - Europe to USA USB. Färg Vit Förpackningsvolym (l) 1. Skriv en recension. USA inom en framti men har funderat lite över det här med 110V-systemet de har i detta lilla land. Vad behöver jag köpa om jag ska kunna . FURTHER SPECIFICATIONS.


Reseadapter usa

Suitable for earthed and unearthed . Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Sveriges bästa sökmotor för shopping. Shoppingsöket för dig som ska . Se till att du kan använda dina elektriska saker i andra länder. Q2power jordad reseadapter , EU till USA , 10A, vit Förutom Storbritanien har andra . Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i . Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i USA.


From earthing contact system to countries with earthed USA plug system or Japan. Vi har flera olika modeller av reseadaptrar beroende på vilka länder du ska resa till. Sortimentet består av . Passar i både ojordade och jordade Kontakt uttag, men har ej stöd för jord. Bli först med att sätta betyg på denna produkt. Lägg till i varukorgen.


Reseadapter usa

RESEADAPTER USA 1. En produktbeskrivning är inte tillgänglig. Logga in och köp. Adaptern sätts på den europeiska stickkontakten . Brennenstuhl reseadapter , gör att man kan ansluta US enheter till EU-uttag, ojorda svartMax 5A 250VVarumärke: BRENNEN Tillverkares . En liten och kompakt adapter som gör att du i USA och andra länder med samma standard kan använda elektriska apparater med Europeisk 2-pins och . Auktionen är avslutad. En perfekt reseadapter för dig som ska åka till USA eller Japan på semester och som gör att man kan ansluta utrustning. Obs: Reseadaptern är inte en spännings . Rekommenderat försäljningspris (inkl. moms): . We use cookies to make your experience better.


To comply with the new e- Privacy directive, we need to ask for your consent to set the cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.