torsdag 15 oktober 2020

Star tsp100 kvittorullar

TSP100ECO, TSP100GT, etc. Köksskrivare: Uniwell: T88. Star : TSP-60 SCP-70 TSP-200. Kvitto- och kassarullar från Star. Vi har även helt Bisfenolfria kvittorullar. Produktinformation.


Svensktillverkade kvittorullar av hög kvalitet borgar för längre livslängd på din kvittoskrivare. Tjuvströmskabel som kopplas till kassalådekontakten på Stars kvittoskrivare. Ger 5V till micro USB-kontakt.


Standard papper som passar till alla 80mm kvittoskrivare. Vi använder oss av Hogia smartkassa och, jag tror, att vi även fick en kvittoskrivare av er. Priset är styckpris, produkten säljs i förpackning om stycken kvittorullar per.


Klicka här för kvittorullar. Taggar: Saknar taggar. Moms tillkommer på detta rop. Inropsavgift tillkommer på detta rop. Objektet säljes i befintligt . Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo.


Slutar om dagar, 9kr. Thermorullar 57mm 50m, st, Bisfenol A fria . Med kvittorullar på 100mm i diameter och det mycket effektiva. Stort utbud av kvittoskrivare och kvittorullar som används på den nordiska.


KÖP KVITTORULLAR. Etikettskrivare. Skriver ut etikett . Mycket enkel att ladda nya kvittorullar tack vare drop-in-funktionen. Power Supply, drop-in-funktion för kvittorullar ,. Inbyggt ethernet nätverkskort.


Levereras komplett med startkvittorulle och väggfäste. Har du behov av kringutrustning. Kontorspoängen säljer och. STAR kvittoprinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.