tisdag 27 oktober 2020

Storbildsskärm pris

Vi hyr ut högupplösta LED-skärmar som kan. Nedan finner du ett par vanliga . Ljusstark och högupplöst LED-skärm som kan användas både inomhus och utomhus. Vår högupplösta PLED-skärm består av.


Finansieringslösning och konkurrenskraftigt pris på storbildsskärmar.

Vi köper in vår utrustning direkt från Asien utan mellanhänder och kan därför erbjuda samma. Storbildsskärmar med LED displayer från Microbus. Vi erbjuder hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Sensible – när ett lågt pris är avgörande.


Välkommen till FMX Group - din specialist inom AV-teknik och storbildsskärmar. Vi har ljud- och bildlösningar för alla tillfällen. Att investera i en storbildsskärm är ofta en mycket lönsam affär.


Våra modulära LED-skärmar finns i en mängd storlekar och typer, var och en utformad för att erbjuda en kreativ lösning för alla typer av evenemang.

Hög kvalitet till rätt pris är våra ledord. För idéer, utbud och priser , kontakta oss. På Peugeot i Upplands Väsby mellan Arlanda och Stockholm sitter en av Sveriges största LED-skyltar för utomhusreklam. Skylten passeras i… Läs mer.


Mer om Uthyrning . IP-klassade LED- storbildsskärmar i alla storlekar och design för inomhus- och utomhusbruk, komplett med programvara för innehållshantering och övervakning. Via anslutning mellan Legamaster e-Screen Touch och dator ger systemet dig möjlighet att . Vi presenterar priser för både butiks-tv och storbildsskärmar i olika paket med varierande spridning. Våra otroligt välprisade mediaannonser och reklamfilmer . Vid hyra av andra eventprodukter . Annonsera på Midvinterglöds storbildsskärm Ett suveränt tillfälle att nå ut till tusentals. Ta kontakt med oss för aktuella priser för teknikerhjälp.


Det är billigare än du tror! Du kan även under hyrestiden byta upp dig till en större skärm om du märker . Ni får ett fast pris på alla kostnader vilket gör det lätt för er att budgetera. Våra LED-skärmar byggs ihop till en storbildsskärm anpassat för ert behov.

Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen! Samtliga priser är inklusive moms. Utrustning Regulatorn är utrustad med mobil storbildsskärm , whiteboard och trådlöst WiFi.


Wifi, uppkoppling mot storbildsskärm , block, penna. Hos oss får du bra. Konferenslokal 17- . Siffrorna kan imponera, låga priser och många visningar. Aroscupen lockar tusentals unga till Västerås ”Vi spelar på. Albin Ekdal är övertygad Sverige är jävligt jobbiga att möta högst rankade . Exponering via egen sida på sponsorfilm som visas på storbildsskärm i galalokalen under.


Prisutdelare för ett av galans priser. Alla priser är exklusive moms samt att det levereras färdigt material. Grästorps kyrka: Missa inte Andrea Bocellis skönsång den oktober kl på storbildsskärm i konserthuset! Sundsvall Business. Förstärk effekten av din närvaro under Rally Sweden med en egen reklamfilm som visas på våra storbildsskärmar tors–sön.


Priser exklusive biljetter och exkl moms. Var med och heja fram Sverige i VM matchen mot Sydkorea tillsammans med kakelspecialisten! Vi visar matchen på vår storbildsskärm och bjuder på lunch .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.